Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.555
- 40.273
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dönem bunların maddi olarak çok iyi bizim ise aksine kötü olduğumuz dönemlerdi bu tapeler çıkmadan ve şikeyi olayı tam patlamadan önce taraftarlar arasında Sezer Öztürk vb. şike yapıyorsunuz denildiğinde paramız var yapıyoruz diye dalga geçiyorlardı eğer yanlış hatırlamıyorsam.Bu gerceklikten kopma mevzusu ilk şike dönemi başladı
Adamlar gözlerinin gördüğü 1000 sayfalık tapeyi reddetti o gunden beri artarak devam ediyor bu şizofreni
Adam olmustur belkiAbi şunları lütfen taşımayın şuraya ya
Emre bolu da aynı şekilde
Bunlar fbli medyada dolanırlarken bize en çok sallayan tipler
Şimdi gslilerin de yayınlarını izlemesi için ortadan konuşuyolar
Bugün ne yapısı diyen ersinin geçen sene sd de yapı yapı diye zırladığı bin tane kesit var sosyal medyada
Bonservisini alabilecek olsak da Osi'nin kariyerini bodrum, eyüp, kpaşa, rize gibi takımlara karşı oynayarak heba etmek istediğini sanmam.Çok normal. Bizim bonservisini almayacağımız da aşağı yukarı net herhalde, artık o hayalden uyanılmıştır.
Bana göre her daim hayal satmaktı. Hiç bir zaman bonservisinin alınacağına ihtimal vermedim hem o parayı tek oyuncuya biz veremeyiz hem biz verecek olsak bile Osimhen kariyerini burada sürdürmek istemez diye düşünüyordum. Gider PL'ye 5-6 sene sonra döner zaten.Bonservisini alabilecek olsak da Osi'nin kariyerini bodrum, eyüp, kpaşa, rize gibi takımlara karşı oynayarak heba etmek istediğini sanmam.
O parayı toplasak bile sadece osiye sıkmak aşırı saçma benceBonservisini alabilecek olsak da Osi'nin kariyerini bodrum, eyüp, kpaşa, rize gibi takımlara karşı oynayarak heba etmek istediğini sanmam.
ben olsam morata'yı da almam kesinlikle.O parayı toplasak bile sadece osiye sıkmak aşırı saçma bence
Sene sonu kaleci, sol bek, stoper, 10 no, kanat alınacak en kötü ihtimalle
Moratayı almadık diyelim bi de santrafor ihtiyacı olacak
Minimum bu 6 topçuya ortalama 10ar milyondan 60 milyon lazım