GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tfb tüm tuşlara basıyor
Kendileri çalıp kendileri oynasınlar bari

Abi şunları lütfen taşımayın şuraya ya

Emre bolu da aynı şekilde

Bunlar fbli medyada dolanırlarken bize en çok sallayan tipler

Şimdi gslilerin de yayınlarını izlemesi için ortadan konuşuyolar

Bugün ne yapısı diyen ersinin geçen sene sd de yapı yapı diye zırladığı bin tane kesit var sosyal medyada

Bu gerceklikten kopma mevzusu ilk şike dönemi başladı

Adamlar gözlerinin gördüğü 1000 sayfalık tapeyi reddetti o gunden beri artarak devam ediyor bu şizofreni
O dönem bunların maddi olarak çok iyi bizim ise aksine kötü olduğumuz dönemlerdi bu tapeler çıkmadan ve şikeyi olayı tam patlamadan önce taraftarlar arasında Sezer Öztürk vb. şike yapıyorsunuz denildiğinde paramız var yapıyoruz diye dalga geçiyorlardı eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Abi şunları lütfen taşımayın şuraya ya

Emre bolu da aynı şekilde

Bunlar fbli medyada dolanırlarken bize en çok sallayan tipler

Şimdi gslilerin de yayınlarını izlemesi için ortadan konuşuyolar

Bugün ne yapısı diyen ersinin geçen sene sd de yapı yapı diye zırladığı bin tane kesit var sosyal medyada
Adam olmustur belki

Satilmis italyan kopegi: Osimhen, United'in teklifine dinlemeye acik

Çok normal. Bizim bonservisini almayacağımız da aşağı yukarı net herhalde, artık o hayalden uyanılmıştır.
Bonservisini alabilecek olsak da Osi'nin kariyerini bodrum, eyüp, kpaşa, rize gibi takımlara karşı oynayarak heba etmek istediğini sanmam.

Bonservisini alabilecek olsak da Osi'nin kariyerini bodrum, eyüp, kpaşa, rize gibi takımlara karşı oynayarak heba etmek istediğini sanmam.
Bana göre her daim hayal satmaktı. Hiç bir zaman bonservisinin alınacağına ihtimal vermedim hem o parayı tek oyuncuya biz veremeyiz hem biz verecek olsak bile Osimhen kariyerini burada sürdürmek istemez diye düşünüyordum. Gider PL'ye 5-6 sene sonra döner zaten.

O parayı toplasak bile sadece osiye sıkmak aşırı saçma bence

Sene sonu kaleci, sol bek, stoper, 10 no, kanat alınacak en kötü ihtimalle

Moratayı almadık diyelim bi de santrafor ihtiyacı olacak

Minimum bu 6 topçuya ortalama 10ar milyondan 60 milyon lazım

O parayı toplasak bile sadece osiye sıkmak aşırı saçma bence

Sene sonu kaleci, sol bek, stoper, 10 no, kanat alınacak en kötü ihtimalle

Moratayı almadık diyelim bi de santrafor ihtiyacı olacak

Minimum bu 6 topçuya ortalama 10ar milyondan 60 milyon lazım
ben olsam morata'yı da almam kesinlikle.

bariz şekilde sakatlık problemi olan bir oyuncu kendisi. 30+ dönemine girmiş, artık bu noktadan sonra o fizik ileriye gitmez.

icardi ise muhtemelen son sezonunu tamamlar. geçmişine duyduğum vefa sebebiyle icardi'nin bir sene daha kalmasına ok diyorum. normalde onun dahi kalmasını istemem.

kısacası bana kalsa her ikisi ile de yolları ayırıp tabanca gibi 2 forvet alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt