Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.854
- 59.344
- 3.423
Yok yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kime göre neye göre? lige yeni çıkmış bir bok oynayamayan bir takım için konusursak dünyanın neresinde olursa olsun fahiştir bu fiyatlar. yedi sülale bodrumda yasayan biri 2 çocuğunu alıp maça gitmesi passolarla birlikte 3-3500 bandına denk geliyor. bundan gidemediği için şikayet ediyordu. bende diyorum ki, stad yürüme mesafesinde 5 dk merkeze. buraya sen rahat rahat gidip maç izleyemiyorsan düşssün bu takım. sana bi faydası yok ki. belli ki yönetimin de stada taraftar toplama bi kültür olusturma derdi yok. ee yarın öbür gün düşerlerse kendi düşen ağlamaz diyebilirsin en azından. daha geçtiğimiz yıllarda çok uzak değil. 1 lira sembolik bilet fiyatlarıyla stada şehir hoparlründen anonslarla insan çağıran bir kulüpten bahsediyorum. yönetim değişti durum bu. sen daha memlekette futbol izleyicisi kasamamışsın, bu fiyatlarla yapman da mümkün değil. istmeiyorlar demek taraftarı, taraftarı istemeyen kulüp de düşsün bu kadar basit.Bodrum'da kişi başı gelir seviyesi yüksek.
Ucuz bile sayılır.
paşa maçında cezalı yunushala barış kadrolara yazılıyor üstelik yunus dönmüşken. barış yerine sol kanatta yunus oynayınca ortaya çıkacak farka şaşıracaksınız önümüzdeki maçlarda
Aynen, konu biraz bilet fiyatlarından da bağımsız insanlar futboldan soğudu. Zengini fakiri kendini, evladını futboldan uzak tutmaya çalışıyor.kime göre neye göre? lige yeni çıkmış bir bok oynayamayan bir takım için konusursak dünyanın neresinde olursa olsun fahiştir bu fiyatlar. yedi sülale bodrumda yasayan biri 2 çocuğunu alıp maça gitmesi passolarla birlikte 3-3500 bandına denk geliyor. bundan gidemediği için şikayet ediyordu. bende diyorum ki, stad yürüme mesafesinde 5 dk merkeze. buraya sen rahat rahat gidip maç izleyemiyorsan düşssün bu takım. sana bi faydası yok ki. belli ki yönetimin de stada taraftar toplama bi kültür olusturma derdi yok. ee yarın öbür gün düşerlerse kendi düşen ağlamaz diyebilirsin en azından. daha geçtiğimiz yıllarda çok uzak değil. 1 lira sembolik bilet fiyatlarıyla stada şehir hoparlründen anonslarla insan çağıran bir kulüpten bahsediyorum. yönetim değişti durum bu. sen daha memlekette futbol izleyicisi kasamamışsın, bu fiyatlarla yapman da mümkün değil. istmeiyorlar demek taraftarı, taraftarı istemeyen kulüp de düşsün bu kadar basit.
gitmek isteyen de gidemiyor. uzak tutmak hadi kenarda kalsın. bide karıslığı ne bu etkinliğin? gene buradan örnek vereyim gidip 90dk işkence çekmektense giderim bi sahil kenarına bira içerim. en azından fp karıslığını alırsın.Aynen, konu biraz bilet fiyatlarından da bağımsız insanlar futboldan soğudu. Zengini fakiri kendini, evladını futboldan uzak tutmaya çalışıyor.
Acun tüm tuşlara basıyor kim yerse. İşin güzel ve eğlenceli tarafı acun ne hata yapsa geçmişte tersini yaptığı şeyler önüne geliyor hep. Zaten bu camia kendi kendilerini zımbalama özellikleri ile ünlüdür. Her eylemleri ayaklarına dolanıyor.Çok doğru söylemiş sn. Altaylı