GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık farklı şeyler denemeliyiz.bence torreira yerine demirbay denenmeli ,form tutarsa ve kendine güvenilirse gol ve asistler yapar.en azından şut atabiliyor. Orta saha lemina sara demirbay olmalı.
Kanatta bence yunusun yeri garanti diğer kanat kim olur bilemiyorum bay dahil hepsi kötü..bence lemina hariç tüm transferler tutmayacak. Morata beğenmiyorum ama katkı verecek inşallah.iyi bir insan ve iyi bir sporcu olduğunu düşünüyorum,birde franky göreceğiz onun hakkında yorum yapmak yanlış olur.diger tüm transferler bence kötü..

Artık farklı şeyler denemeliyiz.bence torreira yerine demirbay denenmeli ,form tutarsa ve kendine güvenilirse gol ve asistler yapar.en azından şut atabiliyor. Orta saha lemina sara demirbay olmalı.
Kanatta bence yunusun yeri garanti diğer kanat kim olur bilemiyorum bay dahil hepsi kötü..bence lemina hariç tüm transferler tutmayacak. Morata beğenmiyorum ama katkı verecek inşallah.iyi bir insan ve iyi bir sporcu olduğunu düşünüyorum,birde franky göreceğiz onun hakkında yorum yapmak yanlış olur.diger tüm transferler bence kötü..
Demirbay savunmada kara delik

Maçı aldım dersin bi hata yapar şampiyonluğa elveda dersin

Geçen sene yenilen golleri izle çoğuna bu sebep olmuş bu sene de öyle daha 3-5 gün önce topu kaptırdı az golü attı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geçen sene yenilen golleri izle çoğuna bu sebep olmuş bu sene de öyle daha 3-5 gün önce topu kaptırdı az golü attı
Hoca farklı şey deneyecekse gökdenizle denesin. Demirbay antrenmanda takım tamamlama dışında kulanılmamalı

Sezon başından beri hakemler fiziksel temasla futbol oynatmıyor bize. İptal edilen goller vs geçtim, omuz omuza top oynayamıyorsun ki. Bu konu neden gündem olmuyor anlamıyorum. Sanırım bir tek ben sinir krizleri geçiriyorum o düdükler çalındığında. Oyuncuların saha içindeki ayarlarını da bozuyor bu iş.

Hoca farklı şey deneyecekse gökdenizle denesin. Demirbay antrenmanda takım tamamlama dışında kulanılmamalı
Mou kamili ölüm kalım maçında yusuf denen bebeyi çat diye sahaya sürdü

Bizimkisi 3 senedir kimseye 5 dk şans veremedi korkudan

Berat 3 saniye kendini gösterdi çocuğun sözleşmesini mi feshettirdi naptı bebe ortada yok ödü kopuyo biri parlayacak demirbaydan berkandan formayı alacak diye

Torreiradan iyidir.bu maçta bile uzaktan kaç tane şut attı.lemina ve sara ile kesinlikle denerdim .torreira aşk acısını uzakta yaşasın biraz.tamamen etkisiz bir elemana dönüştü.belki lemina sara ile tutar ve farklı bir futbol izleriz..artık köklü bir değişiklik şart..

Biz bu ağlak mou'nun cezasını neden dış başından öğrendik ilk olarak

Torreiradan iyidir.bu maçta bile uzaktan kaç tane şut attı.lemina ve sara ile kesinlikle denerdim .torreira aşk acısını uzakta yaşasın biraz.tamamen etkisiz bir elemana dönüştü.belki lemina sara ile tutar ve farklı bir futbol izleriz..artık köklü bir değişiklik şart..
Köklü değişiklik şart falan değil adamlara rol biçmezsen,set çizmezsen,yardımlaştırmazsan verim alamazsın demirbay oynayınca bu sefer berkan oynasın diyeceksin sonra sara dan devam diyeceksin,midso sergio demirbay berkan ndombele lemina toreira sara hepsi kötü olamaz

Sinan yılmaz fb maçında frankın niye kötü gözüktüğünü anlatmış mesela top aldığında pas atabileceği kimse yok adamın o yüzden kötü gözükür tabi

Bi ton düşük kalibre takımla oynadık millet osda coni toniyle dünyaya meydan okurken elinde lemina sara toreira ile bi halt oynayamıyosan durup düşüneceksin

Thanks Hello GIF by TRT

Hoca durduk yere başımıza derbi yarattı, yorumun nedir?

Köklü değişiklik şart falan değil adamlara rol biçmezsen,set çizmezsen,yardımlaştırmazsan verim alamazsın demirbay oynayınca bu sefer berkan oynasın diyeceksin sonra sara dan devam diyeceksin,midso sergio demirbay berkan ndombele lemina toreira sara hepsi kötü olamaz

Sinan yılmaz fb maçında frankın niye kötü gözüktüğünü anlatmış mesela top aldığında pas atabileceği kimse yok adamın o yüzden kötü gözükür tabi

Bi ton düşük kalibre takımla oynadık millet osda coni toniyle dünyaya meydan okurken elinde lemina sara toreira ile bi halt oynayamıyosan durup düşüneceksin
Sadece teknik direktörü suçlamak saçma,tabiki okan hoca çok kötü performans veriyor bu tartışılmaz ama torreira ya ne yapsan oynatamazsin,adam aylardır berbat oynuyor artık özel hayatlarından bıktık. Güney Amerika dönecekse de dönsün.. bariz formsuz isteksiz futbolcular var ama forma adaleti yok.nesteri vurmak lazım...istediğin kadar taktik deha ol oyuncular oynamazsa birsey yapamazsın..torreira ve bay ilk keseceğim adamlar olur.okan hoca rekabetçi bir kadro kuramadi çünkü forma adaletsizliği var.

Yazın sadece bizim yönetim değil TFF de gitmeli. Şampiyonluk yarışını veren biziz ama pazar öğlen oynayan biziz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt