GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yazan buymuş. kendi topçumuza tacizci muamelesi yapmayalım. kötürüm bile olsa
GlNb5kqXMAIjSIi

Şunu kimse konusmuyor ama inanilmaz rakam yaw

Bi maçta 3 faul yaptığı hiçbir maç yok antalya’nın başka

Bu sezon genelinde bile yoktur hiçbir takımda

Bizim sosyal medya baya bi pasif

Aynı şey bizim başımıza gelse 7-24 her yerde şike imaları yapılıyordu

Hiç normal şeyler değil cidden. Adam halısahadakinden kolay çalım atıyor 2 kişiyi pzara yolluyor, bize böyle gölge presi yapan bi takım uzun zamandır görmedim. Kanlı et görmüş aslan gibi basıyor rakipler bize karşı

Hiç normal şeyler değil cidden. Adam halısahadakinden kolay çalım atıyor 2 kişiyi pzara yolluyor, bize böyle gölge presi yapan bi takım uzun zamandır görmedim. Kanlı et görmüş aslan gibi basıyor rakipler bize karşı
bi pozisyon daha vardı. Talisca topu kendi defansından alıp 2 hareket ile yürüyerek kontra yapıp, kaleci ile karşı karşıya kaldı

İcardi sakatlanalı tam 4 ay olmuş

Beyefendi hala trye dönüp yeni sezon startını vermedi kafasına göre takılıyo

Sakat at jakobs aylardır yok sakatlığını açıklamaya tenezzül bile etmiyolar her yerden rezillik akıyor

Uyanın

Bizim maçlar kan, ter, gözyaşı şeklinde geçiyor. Fb maçları yumuşacık pamuk gibi bayram havasında geçiyor. En ufak bir zorlanma yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt