GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Os her maç folloş rakip ataklarda kadrajda bile olmuyo çoğu zaman hangi pozisyon bilgisi

Stoperden pas alıp diğer stopere vermek dışında ne pasörlüğü

3 senede 3 tane araya pas,kilit pas,hat kıran pas denemişliği,asisti şutu bilmemneyi hiçbir şeyi yok hangi ayak kalitesi

Hava topu yok,ikili mücadele yok,rakibi sindirme yok,top kesme yok,skor katkısı yok,hız yok,güç yok,adam eksiltme yok,topla dribling yok,pasörlük yok,teknik yok,bi ara çok koşuyo diyolardı koşu mesafeleri açıklanıyo abdülkerimle neredeyse aynı koşuyo hep sara frankowski falan en çok bunlar koşuyomuş az daha zorlamasa muslerayla aynı koşacak
Reis bunun maçlarda ortada 2-3 ileri pres yapması hep göz boyadı. Artık o fiziki yeterlilikte de değil zaten. Vuran geçiyor yanından, veteran topçu gibi takılıyor

2 senenin sampiyonu, rekorlar kiran takimin hocasi neden 2-3 aydir kotü futbol oynuyor?
Futboldan çok anlarim diyen yazsin. Futbolculaela gidiyorduk onlar durunca takim da mi durdu? Yani nedir?

bakın arkadaşlar;

herkes bir şeyleri tespit etmiş kendince. kimi diyor okan gitsin, kimi icardi, kimi muslera, kimi torriera...

bunların hepsi detay. sonraki konular.

hepinizin kaçırdığı en major nokta şu:

ÖNCE YÖNETİM DEĞİŞMELİ.

çünkü bu başkan ve yöneticileri kaldıktan sonra;

okan giderse, yerine saçma sapan düşük profilli bir yabancı hoca getirilir.

torriera giderse, yukarıda @Melih Akan 'ın yazdığı gibi, max pulgar çapında bir topçu, bir de yüksek bedel ile getirilir.

icardi giderse, max kontratlara bitik bir golcü getirilir.

bakın önünüzde somut örnek var. nelsson gitti, cuesta geldi. hem de nasıl bir maliyet ile.

HERKES HER TESPİTİNDE HAKLI AMA GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM ANA SORUNA ODAKLANIN:

ÖNCE BU BAŞKAN VE YÖNETİMİ GİTMELİDİR!

Son cümleyi bir daha oku rtaş
Okudum nedir yanlış olan
Reis bunun maçlarda ortada 2-3 ileri pres yapması hep göz boyadı. Artık o fiziki yeterlilikte de değil zaten. Vuran geçiyor yanından, veteran topçu gibi takılıyor
jem paul karacandan farkı yok ya

Bacak boyu kısa olduğu için koşarken fazla adımlıyo ya millet koşuyo zannediyo

Okanın hoca olmadığını 3 sene sonra anca anlatabildim tor un topçu olmadığını anlamaları da biraz sürecek belli ki bazı tabular kolay yıkılmıyor

Yalnız şey kısa sürdü icardinin koşmadığını anlamaları,o konuda sevinçliyim

bakın arkadaşlar;

herkes bir şeyleri tespit etmiş kendince. kimi diyor okan gitsin, kimi icardi, kimi muslera, kimi torriera...

ÖNCE YÖNETİM DEĞİŞMELİ.

torriera giderse, yukarıda @Melih Akan 'ın yazdığı gibi, max pulgar çapında bir topçu, bir de yüksek bedel ile getirilir.

bakın önünüzde somut örnek var. nelsson gitti, cuesta geldi. hem de nasıl bir maliyet ile.

Doğru, yönetim değişmeden diğer atılacak adımlar palyatif kalır.

Okudum nedir yanlış olan

Okanın hoca olmadığını 3 sene sonra anca anlatabildim tor un topçu olmadığını anlamaları da biraz sürecek belli ki bazı tabular kolay yıkılmıyor

kim koşuyor dedi ki yaw İcardi'ye :asd:

şöyle "her şeyi herkesden önce ben kavradım" gibi üst perdeden yazıp durma artık yaw.

insanların zaman geçtikçe performları düşebilir. ne yani torr gs'a geldiği ilk günden itibaren mi topçu değildi? jp karacan gibiydi?

3 yılda 78 septilyon kere yazarak okan'ın hoca olmadığını biz fanilere öğrettin.

şimdi de 46 nobilyon kere yazarak torriera'nın topçu olmadığını biz iq noksanlarına öğret lütfen :d

GS ve FB 29 yaş ortalamali 100milyon maaş ödedikleri takımlarla Avrupa'dan dayak yemeye devam eder ligde birbiriyle çatışır günlük kavgalarla camialarini konsolide eder bizde anlık başarılarla günü geçiririz. Tr futbolundan uzun bir süre birşey olmaz.

Ne zaman FT gibi futbolun içinden gelen adamlar yönetim kadrolarına girer o zaman gelecekten bahsederiz.

Hoca a milli takım futbol direktörlüğünden sonra TFF başkanlığına hazirlanmaliydi yazık oldu.

bakın arkadaşlar;

ÖNCE YÖNETİM DEĞİŞMELİ.

Tor giderse daha kötüsü,okan giderse daha kötüsü getirilebilir önce yönetim değişmeli demişsin ya

Hiç düşünmedin mi ben bunu yazdıktan sonra samet gelir

Peki ya dursun giderse yerine daha kötüsü burak elmasvari biri gelirse ? yazarsa ve beni terse bırakırsa diye

Evet merakla bekliyorum cevabını

Kadro kalitesi korunmalı, seneye 10 numara ve gidenlere bağlı olarak o mevkiler takviye edilmeli. Her sene 10-15 transfer yapılmasını doğru bulmuyorum. Kadro istikrarı olmalı.

Tor giderse daha kötüsü,okan giderse daha kötüsü getirilebilir önce yönetim değişmeli demişsin ya

Hiç düşünmedin mi ben bunu yazdıktan sonra samet gelir

Peki ya dursun giderse yerine daha kötüsü burak elmasvari biri gelirse ? yazarsa ve beni terse bırakırsa diye

Evet merakla bekliyorum cevabını
offf johnson'un vurup emre belözoğlu'nun götüne çarpan topta kontrpiyede kalan taffarel gibi terse yatırdın beni yaa :(((

yazdığın postu tekrar tekrar oku bence.

belki "ulan ne alaka, herif ne diyor ben ne diyorum" falan dersin.

Okudum nedir yanlış olan

buradakiler iyice vasat sevici olmuş

mert hakanın bile ezdiği bir adama aşık olmuş bir kavimle karşı karşıyayız

1741431525400.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt