GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol bilgine güvendiğim nadir forumdaşlardansın

Acil bjk ve samsun deplerinden beklentini söyle
hangi futbol bilgim la

samsunu net yeneriz bjk bize bileniyor acayip son yıllarda. içerdeki fb maçına benzer kısır bir maç olur salaktan bir gol atıp yeneriz ya da beraberlik.

yabancı hakem için bjk ve ts ile kamuoyu oluşturmamak inanılmaz bir gerizekalılık

gsyi fbliler yönetse bu kadar kötü yönetmezdi
7 sarı 1 kırmızı yediğimiz maçtan sonra açıklama yapmicaz dediler yaw. Belmas doneminden sonra takımın en yalnız bırakıldığı sezon bu sezon olabilir

hangi futbol bilgim la

samsunu net yeneriz bjk bize bileniyor acayip son yıllarda. içerdeki fb maçına benzer kısır bir maç olur salaktan bir gol atıp yeneriz ya da beraberlik.
Katılmıyorum forumda ilk 5tesin net bu konuda

Ben jk maçı için net görüşümü antalya maçındaki duruma göre söyleyeceğim. Gedson ve onun manasız driblingleri şimdilik tehdit gibi gözüküyor + rafa

7 sarı 1 kırmızı yediğimiz maçtan sonra açıklama yapmicaz dediler yaw. Belmas doneminden sonra takımın en yalnız bırakıldığı sezon bu sezon olabilir
Üstüne üstlük bugün tff başkanı çıktı gs maçlarını böyle yönetin ben arkanızdayım dedi

Fatih Sultan tekke en son kadikoyde ne zaman maç kaybetti

81279547_590890974817918_7915345244416114688_n.jpg

yabancı hakem için bjk ve ts ile kamuoyu oluşturmamak inanılmaz bir gerizekalılık

gsyi fbliler yönetse bu kadar kötü yönetmezdi
Harbiden çıkıp yabancı hakem diye bagiracaksin. Türk hakem yonetirse alenen sana birşey yapamaz böylece. Öyle dilsiz gibi dolaniyorlar ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt