GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup Çınar: ''Riva projesinden Galatasaray'ın kasasına 200 milyon dolar gibi bir para girecek. Florya'dan da beklenti en az 400 milyon dolar. Kısa vadede Galatasaray'ın kasasına bu 2 projeden 600 milyon dolar girmesi bekleniyor.''

Yakup Çınar: "Galatasaray şu anda Bankalar Birliği'nde %50 çıktı. Borçların %50'sini ödemeye devam ediyor ve faizin sadece %50'sini ödüyor. Florya Projesi'ne başlanınca da tamamen Bankalar Birliği'nden çıkılacak."

Paralar havada uçuşuyor. Hep bir umut.

Kaynak: Yakup Çınar
Kısa vade mi. Floryanın bitmesi 5 sene falan.
Rivada da aynı süre etap etap yapılıyor çünkü.

En iyi ihtimal 5 senesi var. Topraktan ucuz satışı da isteyeceğimizi zannetmiyorum gerçi burayı ednan ve arkadaşları istiyor olabilir ısrarla 300 diyip duruyor.

5 sene boyunca alacağımız 30 milyon euro sus parası olur o kadar.
Onu da şov gibi anlatırlar 2 dönemde 2 katını çöpe atmamışlar gibi

Ya sokacam artık yeter bıktım şu Banka Birliği palavralarından.

Ne duymak ne de görmek istemiyorum şu yalanları.

Kısa vade mi. Floryanın bitmesi 5 sene falan.
Rivada da aynı süre etap etap yapılıyor çünkü.

En iyi ihtimal 5 senesi var. Topraktan ucuz satışı da isteyeceğimizi zannetmiyorum gerçi burayı ednan ve arkadaşları istiyor olabilir ısrarla 300 diyip duruyor.

5 sene boyunca alacağımız 30 milyon euro sus parası olur o kadar.
Onu da şov gibi anlatırlar 2 dönemde 2 katını çöpe atmamışlar gibi
200 girecek dediği Rivayı 9 senedir bekliyoruz.

Bu ve bunun gibilerde utanma olsa zaten hala böyle atıp tutmazlar.

Eğer yabancı hakem açıklaması olacaksa bu sadece çöp kupası için değil tüm derbiler hatta tüm lig maçları için olmalı, bunu düşünecek iq da biri vardır umarim

Kupadan çekiliyoruz herhalde yabancı hakem gelmezse

Yabancı hakem ve aynı güvenlik önlemleri istenecekmiş. Çekilme falan gibi bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Öyle bir şey dense zaten Tff direk çekilmemizi ister hatta normalde kupa ve lig statüsü farklı diyorlardı ya bizde bir anda aynı statü olur - puan + oyunculara 5 maç ceza falan verirler.

Yabanci yada yerli cikip oynayacagiz ne çekilmesi yahu

Yabancı hakem ve aynı güvenlik önlemleri istenecekmiş. Çekilme falan gibi bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Öyle bir şey dense zaten Tff direk çekilmemizi ister hatta normalde kupa ve lig statüsü farklı diyorlardı ya bizde bir anda aynı statü olur - puan + oyunculara 5 maç ceza falan verirler.

İsteyince ne oluyor ? Cevap bile vermiyorlar takmıyorlar bizim yönetimi. Ne türlü bir aksiyon almayı düşünüyor acaba bizim pasif, rezalet yönetim

İsteyince ne oluyor ? Cevap bile vermiyorlar takmıyorlar bizim yönetimi. Ne türlü bir aksiyon almayı düşünüyor acaba bizim pasif, rezil yönetim
Herhangi bir aksiyon planları olduğunu sanmıyorum. Maks işte savcılığa suç duyurusu. Uzun zamandır lobi konusunda güçsüzüz maalesef camia olarak. Burada tabi yönetim kalibresinin düşmesinde de ciddi bir payı var. Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak, Işın Çelebi kalibresinde yöneticilerimiz ya hiç olmuyor yada 1 tane varsa o oluyor o da tek başına bir şey yapamıyor.

İsteyince ne oluyor ? Cevap bile vermiyorlar takmıyorlar bizim yönetimi. Ne türlü bir aksiyon almayı düşünüyor acaba bizim pasif, rezalet yönetim
Bu arada yarın Divan Kurulunda ciddi eleştiri olmalı yönetime. Bu plansızlık ve onun yüzünden edilen zararlar yüzünden artık futbol aklı gündeme sokulmalı. Tff- FB- Mhk'ye karşı birlik beraberlik olsun ama onun ayağına yapılan hatalarda eleştirisiz ve tepkisiz halı altına süpürülerek geçilmez umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt