Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Üsküdarda kuşkonmaz caminin oralardayım, yakışıklı birine denk gelirsen git sarıl o benimdirNacim nasılsın keyfin nasıl. Millete şampiyonluk inancı verdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üsküdarda kuşkonmaz caminin oralardayım, yakışıklı birine denk gelirsen git sarıl o benimdirNacim nasılsın keyfin nasıl. Millete şampiyonluk inancı verdik
Bizi istemedi![]()
yorumda her ne varsa okumadım amacım videoyu paylaşmaktıBir moderatör ve GS taraftarı olarak GS hocasına hakaret içeren yorumu foruma taşımanızı doğru bulmadım.
Bu pozisyonları unutmayacağız benzer pozisyonlar elbet fbjk ninde başına gelecek bize bu kadar basit verdikleri sürece digerlerine de vermek zorunda kalacaklarArkası dönük topu görmeyen futbolcuya penaltı vermek sadece Galatasaray’a karşı olur.
Hocam bu kurallarin değişmesi lazim ya. Adam taça doğru vuruyor penaltı veriliyor topun kaleyle alakasi bile yokken. Geçen sene sivas maçındaki olay mesela. Kaleye gitmeyen veya arkadasina kafayla indirme olmayan yerlerde penaltı olmaması lazımArkası dönük topu görmeyen futbolcuya penaltı vermek sadece Galatasaray’a karşı olur.
Eyvah diyorum bu rakibe.
Uefa kazanmayı tercih ederim. Lig zaten farkı açtık, kim olursa olsun derim. Tabi Uefa alamayacak isek Lig bu sezon şart.Beyin yakacak bir soru sorayim.
Ligi kazanip mı cl gitmek istersiniz UEFA kazanıp mı gitmek istersiniz?
Uefa kazanacaksın diye garanti ver ligde küme düşme harici her şeye okeyim hatta arttırıyorum Uefan kazanacaksın ama Fb'den 5 yiyeceksin ve ligde 5-6. olacaksın de ona da okeyim mesela Konferansta bunlara okey olmazdım ama Uefa ise işler değişir.Beyin yakacak bir soru sorayim.
Ligi kazanip mı cl gitmek istersiniz UEFA kazanıp mı gitmek istersiniz?