GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hafta önce 2*2 şampiyonluğu aralar demiştik.

Önümüzdeki 2*2 şampiyonluk maçları kazandığımız zaman bu iş biter. Bunun bilincine varmalı futbolcular.
Samsun maçı bay sonrasına geliyor. Orada bir trabzon puan kaybına samsun maçından sonra işi tam bitiririz.

Abi aklınızı başınıza alın. Müthiş fırsat var

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Galatasaray'ı ya yeneceğiz ya berabere kalacağız. Yenilmemek için elimden geleni yapacağım. Galatasaray, şu ana kadar yenilmemiş. İlk yenen ben olmak istiyorum."

Hemen vites yükseltmiş.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Galatasaray'ı ya yeneceğiz ya berabere kalacağız. Yenilmemek için elimden geleni yapacağım. Galatasaray, şu ana kadar yenilmemiş. İlk yenen ben olmak istiyorum."

Hemen vites yükseltmiş.
Bırak böyle konuşsun daha iyi.

Bize karşı yatacak falan diyeceklerine bu böyle gaza gelip böyle konuşsun.

Bu ne güzel bir gece oldu böyle yav.

1742160920202.webp

15 gün şöyleyiz.

Ekli dosyalar

• 14617-1.webp
    14617-1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 3
Fb'de milli arada sözleşme sorunu da olabilir. Dzeko ve Tadiç'in durumu ne olacak? Bu konuşulacaktır mesela Fb sözleşme vermeme durumu olursa bu oyuncularda durum ne olacak? Performans ve konsantrasyonları aynı kalır mı? Osai'den bu sene doğru dürüst yararlanamıyorlar mesela bu yüzden. Bizim de Muslera ve Nertens özelinde bu sorunumuz vardı ama Mertens futbolu bırakacağı ve Muslera'da da takım kaptanı olduğu ve artık sezon sonu bence iyi ayrılmaya hazırlandığı için Fb'deki gibi değil de daha belli bir durum var ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt