- 22 Ağustos 2010
- 33.016
- 37.891
- 3.033
Yani şakayı bir kenara bırakırsak, haziran ayında williams'ı mı alıyoruz demek istedin?Xhaka
İlkay
Williams
Hayirli olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani şakayı bir kenara bırakırsak, haziran ayında williams'ı mı alıyoruz demek istedin?Xhaka
İlkay
Williams
Hayirli olsun
Yani şakayı bir kenara bırakırsak, haziran ayında williams'ı mı alıyoruz demek istedin?
La daha marttayız Eylüle ne ara geldik de transferleri hayırli olsuna getirdin hemenXhaka
İlkay
Williams
Hayirli olsun
Bana guven esterimLa daha marttayız Eylüle ne ara geldik de transferleri hayırli olsuna getirdin hemen
Eylul 4 den önce dogru durust biri gelmez bunu taa marttan söylüyorum reis :dBana guven esterim
Yine cok seksisinEylul 4 den önce dogru durust biri gelmez bunu taa marttan söylüyorum reis :d
Şöyle bir haber var ama neye istinaden demiş acaba? Sanırım milli takımdan çıkarıldı haberlerini okuyup bunu dedi herhalde oysa Davinson'da bir sorun olmadığını hatta o çarpışmadan sonra da milli takımla antrenmanlara çıktı kendisi.
Şöyle bir haber var ama neye istinaden demiş acaba? Sanırım milli takımdan çıkarıldı haberlerini okuyup bunu dedi herhalde oysa Davinson'da bir sorun olmadığını hatta o çarpışmadan sonra da milli takımla antrenmanlara çıktı kendisi.
Aylardır söylüyorum şu Haluk ile Gökhan gereğinden fazla el üstünde tutuluyorlar gereğinden fazla güven buluyorlar.
Gökhan kimdi hatırlayamadım?Aylardır söylüyorum şu Haluk ile Gökhan gereğinden fazla el üstünde tutuluyorlar gereğinden fazla güven buluyorlar.
Bence de böyle. Bir ihtimal bu kafa çarpışmalarında Fifa talimatında belirli bir süre sonra maça çıkar gibi bir şey var sanırım ama o da herhalde 1 hafta bir şeydir herhalde maks. Davinsın zaten maç sırasında çıkınca bile sinirlenmişti ve ondan sonrada antrenmanlara devam etti milli takımla 1 haftalık bir süre varsa da o da Cuma günü doluyor zaten.etkileşim sevdasından yapıyorlar ama diger sebebide çogu muhabir yabancı dil bilmiyor yabancı kaynakları okuyamıyor
sonra fabrizio gibilere özeniyorlar ama adam 3 dil konuşuyor
Beşiktaşlı Gökhan DinçGökhan kimdi hatırlayamadım?
Seten de öyle. Etkileşim para etmeye başlayınca manipülasyonun kralını yapıyorlar.
Ameliyat olması lazım sanırım ta iyileşme için o da yaklaşık 1.5-2 ay yok demek sanırım o yüzden sezon sonuna bırakmış ameliyatı.Yunus'ta hala dizlik var. Bu sezon tam olarak iyilesemeyecek herhalde.
Boyle de etkili oynayamiyor. Bilemiyorum, umarim Baris Alper formunu surdurur.Ameliyat olması lazım sanırım ta iyileşme için o da yaklaşık 1.5-2 ay yok demek sanırım o yüzden sezon sonuna bırakmış ameliyatı.