- 22 Ağustos 2010
- 32.884
- 37.715
- 3.033
muslera
kaan sanchez apo jakobs
torriera sara
sallai yunus barış
osimhen
nasıl?kaan sanchez apo jakobs
torriera sara
sallai yunus barış
osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera canımız ciğerimiz ama artık veda zamanı geldi bence. hiçbir oyuncu sonsuza dek forma giyemez.Oyunculara çok haksızlık yapılıyor. Muslera hakkındaki yorumlara inanamıyorum. Gerçekten rahatsız edici. Bırakırsa gelecek sene çok arayacağız.
Geçen maç özelinde ortada bir sorun varsa bu önce hocadan, sonra yönetimden kaynaklanıyor. Yedek kulübesinin daraldığını sadece biz mi görebiliyoruz?
Elbette, ayrılık vakti de gelmiş olabilir ama vefasızlık göstermek ayıp.muslera canımız ciğerimiz ama artık veda zamanı geldi bence. hiçbir oyuncu sonsuza dek forma giyemez.
eğer tff yabancı sayısını arttıracaksa, bence +1 olarak kulübede kalabilir ve iyi bir yabancı kaleci ile devir teslim yılı olabilir gelecek sene.
Elbette, ayrılık vakti de gelmiş olabilir ama vefasızlık göstermek ayıp.
ya insanlar anlık öfke ile reaksiyon gösteriyorlar malesef işte. zaman zaman ben de yapıyorum bunu. ancak kimsenin muslera hakkında kalpten kötü düşündüğüne inanmıyorum.Elbette, ayrılık vakti de gelmiş olabilir ama vefasızlık göstermek ayıp.
NoMuslera'nın alternatiflerini 1-2 yıldır takip ediyor olmamız lazım. Böyle bir çalışma yapılıyordur değil mi?
Sanki isteyerek bilerek yenilmiş gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yazık vallahi giden 2 puanaDünyanın hiçbir yerinde hiçbir takım 3-2 öndeyken son dk da şöyle bir hurra hücum yapmaz yapamaz.
Gerçekten akıl tutulması inanılır gibi değil
![]()
böyle mantıklı ve profesyonelce bir hareketi, dursun özbek ve yöneticilerinden beklemiyorum malesef.Muslera'nın alternatiflerini 1-2 yıldır takip ediyor olmamız lazım. Böyle bir çalışma yapılıyordur değil mi?
İhtimali bile yok. PAOK kalecisini alıp gelelim, benim çok önceden dikkatimi çeken bir kaleciydi, buraya da yazmıştım. Maçta da yanıltmadı beni. Ayakları da çok iyidir.Muslera'nın alternatiflerini 1-2 yıldır takip ediyor olmamız lazım. Böyle bir çalışma yapılıyordur değil mi?
Harbiden onlarda gidip alisson varken öyle bir kaleciyi ne diye aldilar ayıptır ya. Mamardashvili müthiş olur. Valenciayi bilr tek başına kümede tutmaya çalışıyor bu seneşövalyeciyiz ama çok pahalıdır o :d
ya da osimhen hesabı mamardashvili'yi kiralayalım l'pooldan. alisson varken hayatta oynatmazlar onu :d
İyi çok şükür
İyi çok şükür
Ciddi birşeyim yok dedi. Devre arası önlem amaçlı çıkardık zatenmac sonrasi sakatlandi dediler
"İyi bir kaleci "Ne kadar afili bir cümle.Bizim GS güruhü 14 yıllık kalecisine tukaka yaparken ,bu gelecek iyi bir kaleci ilk maçta farzetki 2 tane yedi.Bizim taraftarı bir düşünürmüsün .İnan bana teoride çok haklısında Sevgili Veli ,pratikte nasıl olacak bu iş çok merak ediyorum.Her zaman Muslera ruhu üstümüzde olacak gibi geliyor.muslera canımız ciğerimiz ama artık veda zamanı geldi bence. hiçbir oyuncu sonsuza dek forma giyemez.
eğer tff yabancı sayısını arttıracaksa, bence +1 olarak kulübede kalabilir ve iyi bir yabancı kaleci ile devir teslim yılı olabilir gelecek sene.
Şövalye çok iyi olur ama 20-25 milyon minimum isterler herhalde. Alisson bu senenin sonunda Arabistan'a gidecek o yüzden aldılar Mamardashvili'yi bu senede oynatamayız diye eski takımında bıraktılar. Justin Bijlow Feyenord'ta bu sezon hiç süre verilmemiş neden acaba? O da iyi diyorlardı. Bir de Julen Agirrezabala'ya yüksek potansiyel deniyordu.şövalyeciyiz ama çok pahalıdır o :d
ya da osimhen hesabı mamardashvili'yi kiralayalım l'pooldan. alisson varken hayatta oynatmazlar onu :d