- 28 Temmuz 2011
- 8.003
- 12.175
- 2.158
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus yerine Yusuf'u görmeyi 1000 kere tercih ederim. Ama oynatmayacaktırYunusu muhtemelen sezon boyunca sağ iç veya sol içte göreceğiz
Bebelerle futbol muhabbeti yapmışız püüü, murhan da 9 yaşında adminlik yapıyor arkadaşları ona aynştayn diyordu.Abi oral sevmez 2010 dan beri üyeymis. Suan 20 yaşında olduğuna göre 6 yaşında mi üye olmuş foruma
Biz GSYİAD dan kurtulalım derken bunlar sponsorluk imzalıyor
Adını söylediğinde bile şüpheyle yaklaşmak lazımEywah kandırılmışız 1 milyon forma satışından +40 milyon hikayeymiş.
Dursun bizi yine kandırmış
Yusuf forma beklemeyecek kendisi kazanacak. İlk geldiğinde yaptıkları çabuk unutulmuş ne zaman oyna dendiğinde sakatim ayağı yapıp oynamadı o yüzden tırnakları ile kazıyarak alacak o süreleri.Yunus yerine Yusuf'u görmeyi 1000 kere tercih ederim. Ama oynatmayacaktır
Yunus formayı kendisi mi aldı yani üstat? Çalışarak ve gösterdiği performansla ilk 11'i hak etti mi diyorsunYusuf forma beklemeyecek kendisi kazanacak. İlk geldiğinde yaptıkları çabuk unutulmuş ne zaman oyna dendiğinde sakatim ayağı yapıp oynamadı o yüzden tırnakları ile kazıyarak alacak o süreleri.
Süre alınır mıYusuf forma beklemeyecek kendisi kazanacak. İlk geldiğinde yaptıkları çabuk unutulmuş ne zaman oyna dendiğinde sakatim ayağı yapıp oynamadı o yüzden tırnakları ile kazıyarak alacak o süreleri.
Günaydin dostum bu saatte ne isin var git yat aksama gelGünaydın knk @Hakan Kuzu
Millet senin gibi işsiz değilGünaydin dostum bu saatte ne isin var git yat aksama gel![]()
Saygi göster ve itaat etMillet senin gibi işsiz değil