GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus hiçbir zaman formadan kaçmadı sakatim ayağı çekmedi. Ne zaman sure verilse oynadı. Yusuf formadan kaçtı fark burada.
Ben hatırlamıyorum ama öyle diyorsan doğrudur renktaş. Bu durumda takımda tutmamamız gerekiyordu Yusuf'u. Ben sakatım deyip kafasına göre oynamayan adamı direkt postalayacaksın. Burası Galatasaray, anadolu kulübü değil.

Ben hatırlamıyorum ama öyle diyorsan doğrudur renktaş. Bu durumda takımda tutmamamız gerekiyordu Yusuf'u. Ben sakatım deyip kafasına göre oynamayan adamı direkt postalayacaksın. Burası Galatasaray, anadolu kulübü değil.
6 milyon yatırılmış bonservisine o kadar kolay çıkılamıyor. Geçen sene gönderdiler belki kendine gelir diye İsviçre liginde kötü basel de çok az forma giydi. Ama bu sene o isteğini göstermeye başladı. Yaz kampının en caliskaniymis ne zaman oynasa olumlu katkı yaptı. Adana maçında ayağa kafa sokması bile ne kadar istediğini gösteriyor bunları devam ettirmesi önemli. Berkan gibi yavaş yavaş sonradan oyuna girip rotasyonun as adamı olabilir sezon içinde.

İcardiye atilmayan paslarin videosu var, aynısını Rize maçında osimhen içinde gördüm, şu bencillik işi can sıkıcı

Enparayla bağlantılı sanırım. Geçelim bakalım
Bu tarz dijital işler hep büyük reklam işte yıllık 10-15 milyon euro gelirler konuşularak başlıyor ama istenen neticeye daha pek geldiğini göremedik. Bu bu arada Bjk başkanının adayken proje olarak açıkladığı şeylerdendi. Biz de ise Elmas döneminde mi bahsedilmişti tam hatırlamıyorum ama bir yerde bahsedilmişti sanki.

!

1726483984211.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt