Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.687
- 7.452
- 1.298
''Koskoca galatasaray avukatları düşünmüştür'' güzel espiri olur artık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir şey soracağım. neden zarar görmüş olduk?Herifler yapacagi reklamin 10 katini yapti para da vermeyecekler, bastan beri planlari buydu bence
Tek zarar goren biz olduk komedi
Hayır bir de askıya alma var yani iptal da yok demek ki artık ne araştırılıcaksa araştırılacak herhalde uygunsa devam değilse iptal mi? O yüzden bu da yetmez yöneticiler bu parayı ceplerinden vermeleri gerekir GS'ye.Peşinat aldıysa iade etmesin bizimkiler. Fbjkli troller ve medya gücüyle 2 yıllık reklam yaptı zaten meritking.![]()
Aslında geçen sezon da çok çabaladılar ama Erden Timur ve Okan hoca kurtardı biziMevcut yönetim bu sezonun fb ye verilmesi için mi çabalıyor yoksa bakkal mi sandılar bu kulübü
Abdul surda 2 mactir fena oynamiyor, hadi nelsson satildiktan sonra tekrar siciṣa gecerse nolacakmks
Fbli ve bjklilerin aptal algilari baslamadan sallainin tanitim videosunu izlerken sacma salak bi is yapmislar diye dusunmustum onu soyliyim.bir şey soracağım. neden zarar görmüş olduk?
Adamlar belki de planlı olarak böyle yaptı. Yapamayacakları reklamı yaptılar. Yukarda bir renktaşın dediği gibi Serwin Global Solutions olarak devam ederler belki de. Tam Dursun Özbek'lik işler.Hayır bir de askıya alma var yani iptal da yok demek ki artık ne araştırılıcaksa araştırılacak herhalde uygunsa devam değilse iptal mi? O yüzden bu da yetmez yöneticiler bu parayı ceplerinden vermeleri gerekir GS'ye.
Dursun'un yaptığı işi savunmuyoruz. Medyada ve ortada dönen ayrıcalıklı muameleye tepki Pasha'nın da ne olduğu belliyken ona bir şey demeyenler yine aynı şekilde Acun, S Sport gibi kanalların maçlarda açıkça sanal bet reklamını yapmasını konuşmayanların, GS aynı şeyi yapınca ortaya çıkıp gündem yapması ve buna çanak tutulması problem.Dursun'un yaptığı işi canla başla niye savunuyorsunuz