Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 1.598
Avrupa maçlarında meritking yazalım
Yıldo da 15 versin ligde sportoto
Yıldo da 15 versin ligde sportoto
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama bu saatten sonra o parayı bu sponsor iptal olsa bile yöneticiler ceplerinden vermeli. Bu arada işte bu mali ibrasızlık nedeni aranıyorsa bu olur. Sen 14 milyona sponsorluk imzaladın neden iptal ettin? Sakıncalı ise ilk başta neden imzaladın da GS'yi zarara uğrattın muhalefetten biri olsam bu konu üzerine gider ve mali ibrasızlık için çabalardım yada ceplerinden o parayı koymalarını sağlardım en kötü.Adamlar belki de planlı olarak böyle yaptı. Yapamayacakları reklamı yaptılar. Yukarda bir renktaşın dediği gibi Serwin Global Solutions olarak devam ederler belki de. Tam Dursun Özbek'lik işler.
Zorlamanın alemi yok ilk günden belliydi bu saçmalığın patlayacagi.Dursun'un yaptığı işi savunmuyoruz. Medyada ve ortada dönen ayrıcalıklı muameleye tepki Pasha'nın da ne olduğu belliyken ona bir şey demeyenler yine aynı şekilde Acun, S Sport gibi kanalların maçlarda açıkça sanal bet reklamını yapmasını konuşmayanların, GS aynı şeyi yapınca ortaya çıkıp gündem yapması ve buna çanak tutulması problem.
Genel kurulda ' Meritking.com alavereli dalavereli bir siteymiş , bunu nereden buldunuz? ' diye sorulunca D.Ö
14 milyonu karşılarlar demiyorum zaten karşılamalılar diyorum. Muhalefet olacak kişiler bunun üzerine gitmeliler diyorum mali ibrasızlık sebebi olarak.He yaw kesin verirler ceplerinden
Butun yonetim toplansa bi tane dana kesemezler kurbanda 14 m dolari karsilayacaklarmis
abi hiçbir zararı yok yaw fbjkli mallar zaten osurulsa yaygara koparıyor organize şekilde.Fbli ve bjklilerin aptal algilari baslamadan sallainin tanitim videosunu izlerken sacma salak bi is yapmislar diye dusunmustum onu soyliyim.
Ne alaka abi meritking falan sacma sapan zaten bi ton aptal saptal dedikodu var uzerinde daha 2 hafta olmamis
O kadar hesabımı boşuna açtırdım üstatMeritfield
Eyvah
Şampiyon belli
güneş doğduuuu