GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala daha gs aleyhine verilen penaltıdan çıkamıyorum.

rezil, iğrenç bir karardı.

türk futbolunun neden bu durumda olduğunu gösteren bir sekanstı.

20832.jpg

O değilde transfer döneminde ne çektik be. Yeminle nasıl bir stres yaşadık öyle..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yalnız 11 olarak kalitemiz iyi denebilir ama açık ve beklerde tüm sezonu nasıl geçireceğiz merak ediyorum. Devre arası için planlamalar yapılmalı hemen.

Okan Hoca günlerdir İcardi, Osimhen, Mertens’i nasıl aynı anda oynatacağım diye kara kara düşünüyordur eminim. Hiçbirini de kesemez çünkü. Umarım böyle bir şey yapmaz, iyi giden takımı bozar
Daha da fenası var yunus topu müthiş taşıyor hiç bir kuvvet bu çocuğu şu dakika kesemez.
Barışı geri çekip kenarın birine mertens diğerine yunusu atarak bazı maçlarda çözüm olabilir.
Topu taşıyacak adam önemli bizim oyunda ve barış bunu yapamıyor sadece boğuşarak olmaz maalesef biraz dinlenmeye de ihtiyacı var bence.

şımarıklık mı bilmiyorum ama gsnin en sevmediğim yönü şu derbilerde 4-5-6ya bir türlü gitmemesi/gidememesi

abi dün fb çift forvete döndükten sonra dk başı pozisyona girmemiz lazımdı, 3 olunca kontak kapatıyoruz resmen hep

son 2 yılda fbyi 3lediğimiz 3 maç var zorlasak en az biri 5-6ya rahat giderdi

şımarıklık mı bilmiyorum ama gsnin en sevmediğim yönü şu derbilerde 4-5-6ya bir türlü gitmemesi/gidememesi

abi dün fb çift forvete döndükten sonra dk başı pozisyona girmemiz lazımdı, 3 olunca kontak kapatıyoruz resmen hep

son 2 yılda fbyi 3lediğimiz 3 maç var zorlasak en az biri 5-6ya rahat giderdi
Ewt üstad

sinir bozucu değil mi ama yaw yakalamışken atıcan öldürcen rakibi ya
Üstad geçen gün yazmıştım

City sanmayalim kendimizi

Zaten bence uydurma penalti calinmasa 4-5 olurdu

3-1’den sonra temkinli gitmek önemli. Sen saldırsan 3-2 olsa o atmosferle 3-3 olmama ihtimali yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt