Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.470
- 2.901
- 2.313
Bu hain başkanı Atatürk düşmanı tezahüratı nereden çıktı olayı bilmiyorum da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb ferdiyi çok arar
burada osterwolde daha iyi diyenler vardı!
bu arada dün fb en iyi maçını oynadı
ama biz onlardan çok daha iyi oynadık
onların maxı bu
biz ise %60 filandık ÇOK NET
bu fb için daha vahim bir olay
resmen güçleri yetmedi
yani yok fb çok kötüydüde gs onun için iyidi olayı filan yok
resmen maxları ile oynadılar![]()
Icardi de en az Mertens kadar topun kıymetini bilen adam. Bu sistemi çok daha üst seviyeye bile çıkarabilir onun gelişi belli olmaz.Biz bariz bir şekilde hücumda;
Muslerasavunmada;
Kaan - Sanchez - Abdülkerim
Barış - Torreira - Sara - Jakobs
Mertens - Yunus
Osimhen
Musleraşeklinde devrilerek oynuyoruz.
Kaan - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Barış - Torreira - Sara - Yunus
Mertens
Osimhen
Icardi-Osimhen'e hazırlık olabilir ama ben bu ikilinin kağıt üzerinde hiç uyumlu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Mertens-Sara-Torreira ve Yunus arasında kusursuz bir uyum oluştu şu an. 4'ü de gezgin ve çevik oyuncular. Topun değerini bilip çok iyi oyun kuruyorlar. Takıma da nefes aldırıyorlar.
yy. denilen herifin kıçı kalkınca nerede bir mal var toplayıp bu çocuğu da alt lige göndermişti transfer cezasını yiyince çocuğa kaldılar demek.bizim alt yapıdan meşhur celil samsunda oynuyor
fakir torreirası gibi
Bence biz çok iyi oynamadık büyük takımın deplasmanda nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık.Yani Avrupanin kaliteli takımlarının oynaması gerektigi gibi oynadık.Bizim takım hakem önümüzü kesmeseydi havadan penaltı kararıyla 5-6 yapacak oyunu vardı.fb ferdiyi çok arar
burada osterwolde daha iyi diyenler vardı!
bu arada dün fb en iyi maçını oynadı
ama biz onlardan çok daha iyi oynadık
onların maxı bu
biz ise %60 filandık ÇOK NET
bu fb için daha vahim bir olay
resmen güçleri yetmedi
yani yok fb çok kötüydüde gs onun için iyidi olayı filan yok
resmen maxları ile oynadılar![]()
Mertens kısa mesafede çok çabuk bir oyuncu bu yüzden top rakipteyken ani baskı konusunda Icardi onun yaptıklarını yapamaz.Icardi de en az Mertens kadar topun kıymetini bilen adam. Bu sistemi çok daha üst seviyeye bile çıkarabilir onun gelişi belli olmaz.
Sağ iç bilmiyorum da 10 iyi olur. Şimdi bu 4 4 2 olayı inşallah takımı bozmaz ben şuan onu düşünüyorum.biz bu yunus'u sağ iç gibi oynatsak olmaz mı yaw? sara sol iç, yunus sağ iç.
ben orada bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum yaw. çünkü ana planımız bence hiçbir zaman 4-4-2 olmayacak. ancak zaman zaman maç içinde 4-4-2'ye döneriz gibi.Sağ iç bilmiyorum da 10 iyi olur. Şimdi bu 4 4 2 olayı inşallah takımı bozmaz ben şuan onu düşünüyorum.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batsh niye hiçbir fotoda yok
İcardi yedek olmaz abi sanmıyorum yorgunluk rotasyon vs gibi durumlar hariç. Sistem değişikliği yapacaktır hoca. 3 5 2 mi olur 4 4 2 mi onu göreceğiz.ben orada bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum yaw. çünkü ana planımız bence hiçbir zaman 4-4-2 olmayacak. ancak zaman zaman maç içinde 4-4-2'ye döneriz gibi.
ana plan, her zaman oynadığımız sistemimiz olur bence.
8 avrupa maçı ile bayağı yoğun bir fikstüre girilecek zaten. zaman zaman icardi, batsuai de oynar osimhen ile değişerek. bunların hepsi karakterli ve büyük oyuncular. birbirlerine de ciddi saygı duyuyorlar.