Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
KOVAkovicle ilgili enteresan bir bilgi sahibi oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hea?KOVAkovicle ilgili enteresan bir bilgi sahibi oldum
Şaşı mıKOVAkovicle ilgili enteresan bir bilgi sahibi oldum
Şuraya bak, özendim valla.
Bizimkide ben maç izlerken tabiri caizse anırırken makale okuyordu hemen yanımda. Boşayacam az kaldı.
Ne artistik yaptın bana o zaman masonbu sene ocakda bir 10, ortasaha, solstoper ve sağbek şart
şimdi iyi başladık diye yanıltmasın
mertens çıktığı an kilitleniyoruz bi sakatlansa yandık
ortasahada bize bir tane herşeyden bağımsız NET bir Patrick Vieira tarzı adam şart
Jelert olmayacaksa ocakda kiraya verip sapbek alınması lazım
Apo toparladı ama zaten başka solstoperimiz yok
Seneye için mart gibi yapılır çok değişken olur marta kadar
Hanımlara fanatizmin yakışmadığını düşünüyorum yenge doğrusunu yapıyor reis benimkinin de işi olmaz futbolla beni rahat bırakıyor maç saati çoluk çocuk salça olmuyor daha ne olsun ..
City deplasmanına mı çıkıyoruz.———Osimhen———
-Baris-G.Sara-Sallai-
——Torreira-Kaan——
Jakobs-Abdül-Sanch-Jelert
————Muslera————
Su sekil bi denesek
Şaşı mı
O kadar defansif degil ki, 4 hücumcu varCity deplasmanına mı çıkıyoruz.
şu dizilişten akıcı oyun bekleyemezsin kanka. sara mertensin yaptığı gibi aralara giremez bence. adamın olayı oyunu geriden görüp takımı yönlendirmek.———Osimhen———
-Baris-G.Sara-Sallai-
——Torreira-Kaan——
Jakobs-Abdül-Sanch-Jelert
————Muslera————
Su sekil bi denesek
kova burçlarını sevdiği söyleniyor. kova burcu bol olan ortamda bulunmayı seviyormuş. varsa yoksa kova getirin kovayla yıkanacam diyormuş. gün içinde kova görmeden mutlu olamıyormuş, rahatlayamıyormuş
Hanımlara fanatizmin yakışmadığını düşünüyorum yenge doğrusunu yapıyor reis benimkinin de işi olmaz futbolla beni rahat bırakıyor maç saati çoluk çocuk salça olmuyor daha ne olsun ..
Ne artistik yaptın bana o zaman mason
Sen de dizemiyon işte
4 transfer şart diyosun kadroda 1 yabancı kontenjanı var, hatta Avrupa'da hiç yok
Kim gidecek kim gelecek 14 yabancı kim, Avrupa'da 17 yabancı kim hiçbirini yazmamışsın