GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuraya bak, özendim valla.

Bizimkide ben maç izlerken tabiri caizse anırırken makale okuyordu hemen yanımda. Boşayacam az kaldı.

Hanımlara fanatizmin yakışmadığını düşünüyorum yenge doğrusunu yapıyor reis benimkinin de işi olmaz futbolla beni rahat bırakıyor maç saati çoluk çocuk salça olmuyor daha ne olsun ..

bu sene ocakda bir 10, ortasaha, solstoper ve sağbek şart

şimdi iyi başladık diye yanıltmasın

mertens çıktığı an kilitleniyoruz bi sakatlansa yandık

ortasahada bize bir tane herşeyden bağımsız NET bir Patrick Vieira tarzı adam şart

Jelert olmayacaksa ocakda kiraya verip sapbek alınması lazım

Apo toparladı ama zaten başka solstoperimiz yok

Seneye için mart gibi yapılır çok değişken olur marta kadar
Ne artistik yaptın bana o zaman mason

Sen de dizemiyon işte

4 transfer şart diyosun kadroda 1 yabancı kontenjanı var, hatta Avrupa'da hiç yok

Kim gidecek kim gelecek 14 yabancı kim, Avrupa'da 17 yabancı kim hiçbirini yazmamışsın

Hanımlara fanatizmin yakışmadığını düşünüyorum yenge doğrusunu yapıyor reis benimkinin de işi olmaz futbolla beni rahat bırakıyor maç saati çoluk çocuk salça olmuyor daha ne olsun ..

İyi de amirim git öbür odaya orada oku ben sövecem, bağıracam birazdan penaltı verir fenere bu şerefsizler diyorum o da yok. ''Ben seni rahatsız etmiyorum'' diyor. İyi de ben özgürce sövmek istiyorum al çocuğu git işte.

———Osimhen———
-Baris-G.Sara-Sallai-
——Torreira-Kaan——
Jakobs-Abdül-Sanch-Jelert
————Muslera————

Su sekil bi denesek

———Osimhen———
-Baris-G.Sara-Sallai-
——Torreira-Kaan——
Jakobs-Abdül-Sanch-Jelert
————Muslera————

Su sekil bi denesek
şu dizilişten akıcı oyun bekleyemezsin kanka. sara mertensin yaptığı gibi aralara giremez bence. adamın olayı oyunu geriden görüp takımı yönlendirmek.

kova burçlarını sevdiği söyleniyor. kova burcu bol olan ortamda bulunmayı seviyormuş. varsa yoksa kova getirin kovayla yıkanacam diyormuş. gün içinde kova görmeden mutlu olamıyormuş, rahatlayamıyormuş

1727082151706.webp

eşim maç sırasında konuştuğunda
gözüme lube ayar iticiliğinde geliyor

keşke hiç konuşmasa maç sırasında
ama işte bizimkisi sadece hayal

şu video ise yeni evli cicim ayı çifti çok belli

Ne artistik yaptın bana o zaman mason

Sen de dizemiyon işte

4 transfer şart diyosun kadroda 1 yabancı kontenjanı var, hatta Avrupa'da hiç yok

Kim gidecek kim gelecek 14 yabancı kim, Avrupa'da 17 yabancı kim hiçbirini yazmamışsın

kulup bana 3.5 milyon euro verirse
planlamanın ayrıntılarını paylaşıtım

ne yani beleşe kafamı yoracağım kim gidecek kim kalacak diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt