GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş transfer nöbetinde neredeyse herkes uzun boylu defansif orta saha istiyordu ondan dedim

"iki çapa ön libero oynanmamasi gerektiğini kanıtlayan bir maç oldu " dedin ya bu maçta öyle oynayan bir takım yoktu zaten .. Maçtan bu çıkarımı yapmamız için fenerin amrabat-ismail-fred çıkması gerekirdi ..bu işin büyük maçlarda tutup tutmayacagini anlayacagimiz bir maç olmadı demek istiyorum..

İcardi dönünce Okan Hoca'nın çıkaracağı kadro;

---Kaan---Davinson---Apokerim---Jakobs---

------------------Torreira/Sara-----------------

----Barış-----------Mertens----------Yunus----

------------İcardi--------------Osimhen-------

Kendimizi buna hazırlayalım. Hoca Mertens'i de kesemez. Orta sahasız oynayacağız muhtemelen. 4-1-5 gibi
gerçeklik payı bulunmayan postlar atmayalım

Bu çocuğun herşeyi değişmiş bir bakışları değişmemiş..
be916ca3c03fd3c9df91cb9f1e5d29d6.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

İcardi, Osimhen ve Mertens'in sahada olduğu başka bir kadro yapamadım.
2-2-1-1-2-2

--------Davidson-----Apo--------
Barış------------------------Jakobs
-----------------<-Torreira->-------
-------<-Sara->---------------------
--------------İcardi----Mertens----
-------<-Osi->-----------<-Bats->--

Osi sağ tarafa kaydığını gördüm maç boyunca.
Torreiraya iki tane ekstra çiğer alalım orayı tek başına kontrol eder.
Okan hoca bunu deneyeceğine adım gibi eminim.
Tutarmı? Belki iç sahadaki anadolu maçlarında tutabilir.
Bats yerine Yunus olabilir biraz daha arkada.

Ben 3'lü oynatacağını düşünmüyorum hocanın açıkçası. Yunus iyiyken kesmemeli onu da
sabit 3lü oynamıyoruz ki zaten. kaanı sağ bekte oynatma amacı da bu zaten. kağıt üstünde 4-2-3-1 gibiyiz ama zaman zaman rakibi karşılarken kaan merkezleşiyor barış bekleşiyor, oyun akarken çok şey değişiyor

osayi sözleşme uzatmadığı için kadro dışı felan diyolar sağ bek için biz çöksek ya

Eyüp’te nadir ayakta klanlardandı
Ben öyle pek oyuncu beğenen herif değilimdir adama bayıldım yav yıkılmıyor, pozisyon bilgisi bayağı iyi, oyunu sürekli boş ouncuya doğru terse açıp durdu.
Sadece Ahmet ne yapacak diye maçı izledim. İstatistiklerde de keremle yakın bir şeyler paylaşıyormuş sanırım skor olarak.
24 yaşında 8 ay sonra sözleşmesi bitecek. Trabzon ve jimnastikçiler salça olmaya çalışacaktır ivedilikle ekibimize kazandırılmalı. Başak bundan nasıl verim alamamış yahu.

ahmet boxer genc yas kategorilerinde muthisti ama silindi sonradan. hala yasi genc dolu dolu bir sezona bakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt