Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Sakat değilmiş tekrardan yüklüyorumsil herifi avatardan
Samet Karagöz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakat değilmiş tekrardan yüklüyorumsil herifi avatardan
Samet Karagöz
Şuraya bak, özendim valla.
Bizimkide ben maç izlerken tabiri caizse anırırken makale okuyordu hemen yanımda. Boşayacam az kaldı.
Bu adam alkollü çıkmafığı sürece standart performansını hep verirBi dur be abicim inşallah böyle gider de adam yeni geldi daha. 2 maçla göklere çıkarıp yerin dibine sokmayın oyuncuları.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte daha görmedik diyorum inşallah böyle devam eder.Bu adam alkollü çıkmafığı sürece standart performansını hep verir
Bilmem, ben izlemiyorum bunun hiçbir programını.Bu it herifin mac yorumu yokmu?
Beyni yıkanmış bir çocuk

Tahminlerime göre 7 olması gerekiyor ama 6 garantiKac sampiyonluk gormus acaba hayatinda..![]()
"zar attı, tuttu" dersin.Okan hoca bir satranc oynadi tuttu
Yunusu sol ic gibi oynatarak orta sahayi +1
yapti yunus ordan gelip oyunu kurdu
Fenerde symanzki bos kaldi onun uzerinede davinsonu cikardi
Symaznzki etkisiz kaldi yunus etkili oldu
Kumari biz kazandik
Yani aslinda bir plan diyelim kendi kafasinda cizdi karsidaki hoca hic hazirlanmadi ciddiye dahi almadi bizim isimize geldi tutsads tutmasada bir plan dahilinde yapmasi yeterli"zar attı, tuttu" dersin.
satranç "attı tuttu" denebilecek bir oyun değildir zira. :d
Taktiksel analize kumar diyemezsin rtaşOkan hoca bir satranc oynadi tuttu
Yunusu sol ic gibi oynatarak orta sahayi +1
yapti yunus ordan gelip oyunu kurdu
Fenerde symanzki bos kaldi onun uzerinede davinsonu cikardi
Symaznzki etkisiz kaldi yunus etkili oldu
Kumari biz kazandik
Şahsi görüşüm Kerem daha gol atmaya yakın Yunus daha çok asist yapabilir mesela Sara nin pozisyonu gol olsaydı Osimhenin pozisyonu var Torreira nin attığı golü kendi kalesine kaleci attı diye yazmazalar 3 asisti bile olabilirdi.ligin genelini düşünürsek 10 numara bile oynayacak potansiyeli var.Akturkoglu yunustan daha skorer daha dikine giden bir oyuncu muhakkak
Ama yunusta daha derli toplu orta saha oynucak kadar topa hakim bir oyuncu bunu gorduk
Cok az top kaybi yapiyor buda olumlu yansiyor takima gecen sene kerem zaha ziyech cok fazla top eziyorlardi hepsi gecis olarak geri donuyordu
Yunusu hoca cok dogru kullaniyor tebrik etmek lazim sezon boyu orda kullansa zaten
Galatasaray takiminda azicik eli ayagi duzgun adam o bolgede oynadimi 7 8 gol 7 8 asist yapacaktir Rasicha dumduz oyuncu o bile belli bir sayiya ulasmisti
Belkide patlama yapip cift hanelerede cikabilir
Tek sorunu konsantrasyon ve devamlilik umarim boyle devam eder
Aslinda golde atabilir sadece biraz ozguven meselesi caglara attigi bacak ara efsaneydiŞahsi görüşüm Kerem daha gol atmaya yakın Yunus daha çok asist yapabilir mesela Sara nin pozisyonu gol olsaydı Osimhenin pozisyonu var Torreira nin attığı golü kendi kalesine kaleci attı diye yazmazalar 3 asisti bile olabilirdi.ligin genelini düşünürsek 10 numara bile oynayacak potansiyeli var.
Bizde skor odakli oldugu icin hersey aslinda kumar symaznki duzgun vursa 1-0 olsa bu maci fener 3-0 filan kazansa kim takacak analiziTaktiksel analize kumar diyemezsin rtaş![]()