- 12 Temmuz 2009
- 60.904
- 24.273
- 3.138
Su sununla konustu bu bununla konustu diye haber cikariyorlar. Sanki hic takim ici konusmuyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben az da olsak demiyorum daha çok Manchester United Tottenham gibi takımlardan sonra gelen Roma kadar şansımız var die dusunuyorumArkadaşlar bir de Avrupa Kupası için hedef #3’ü açsak mı?
Bu sene az da olsa gerçekten Avrupa Ligi’ni kazanma ihtimalimiz bulunuyor diye düşünüyorum.
ilk defa bizim maçta izlemiştim bunları, 10. haftadan sonra bunlar patlamaya başlar demiştim. sezon başı o kadar şiddetli koşuları atmak normal değilBu arada çok yazdım ettim, Beşiktaş aşırı formda başladı 2. Yarı düşüşe geçer dedim ama daha şimdiden Immobile koşamamaya başladı bile.
Daha Ağustos ayında Kasım’da olman gereken formda olursan böyle olur.
Beşiktaş bizim maça geldiğinde nefes alamayacak sahada.
safralardan temizlenmek herkese yaradı be takımın yüzü gülüyor, keremi ucuza sattık yalnız keşke satmasaydık
total mesafeler ne acaba iki takımın? var mı bilgin?Galatasaray'da hafta sonu oynanan derbide 6 oyuncu 10 km üzerinde mesafe katederken, ilk sırada 11.8km ile Ismail Jakobs yer aldı.
▪Yunus Akgün - 11.2 km
▪Gabriel Sara - 10.2 km
▪Davinson Sanchez - 10.2 km
▪Lucas Torreira - 10.08 km
▪Abdülkerim Bardakçı - 10.02 km
@fcnblog
Fener taraftarı çaresizliğe o kadar alışmış ki
Yani düşünüyorum skor tam tersi olsa ve biz yenilmiş olsak
Şu sessizlik mümkün değil yav...
Zaten herkes patlamaya hazır bombaydı (yönetimin saçma sapan işleri, transfer dönemi başarısızlığı, Florya Riva meselesi, saçma sapan sponsorlar ve daha bir sürü saçmalıkları sebebiyle)
Bir de üstüne derbi mağlubiyeti olsaydı taş üstünde taş kalmazdı.
Gelgelelim ki şu an bile fikrimiz değişmiş değil. Dursun Özbek yönetimi en kısa zamanda istifa edip seçim süreci ilan edilmelidir. Genel kurulda yönetim ibra edilmemelidir.
Galatasaray'ımız, galibiyetlerde kamera önüne kendini atan, zor zamanlarda ortalıktan kaybolan bu yönetim anlayışından derhal kurtulmalıdır.
115.5 civari birseydi galiba bizim kosu mesafemiztotal mesafeler ne acaba iki takımın? var mı bilgin?
daha fazla kosarak mı yoksa tamamen taktiksel mi kazandık? pozisyon da verdi çünkü takım.

Biz 1 km fazla koşmuşuz. 114 küsüre 115 küsürtotal mesafeler ne acaba iki takımın? var mı bilgin?
daha fazla kosarak mı yoksa tamamen taktiksel mi kazandık? pozisyon da verdi çünkü takım.