Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.873
- 20.839
- 1.848
Kadın takımına transfer lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BravoKadın takımına transfer lazım
@Murat Durmaz da yanında mı?Tatildeyim kokteylimi alıp odaya çıktım. Öğlen sıcağında odada dinleniyorum mis gibi.
İş hayatı ne zormuş be Nacim. Dinlenmenin kıymetini anladım.
Kaleci için seneye 15-20 m euro bütçe ayırmak lazım kulübün geleceğini yine emin ellere vermeliyiz.Toulouse un kalecisine kaç isterler acaba
15-20 ye verirler mi Restes'i sence?Kaleci için seneye 15-20 m euro ayırmak lazım kulübün geleceğini yine emin ellere vermeliyiz.
Bu paok kalecisi nasıl acaba. Bizim maçta çok iyi bir kaleci gibi göründüToulouse un kalecisine kaç isterler acaba
Restes çok genç değil mi? Onun yerine o paralara çıkacaksak Lille'ın kaleci Şövalye daha iyi tercih olur sanki.15-20 ye verirler mi Restes'i sence?
Virüs gibi yayılıyor üstad. Forumda hatri sayılır bazı kişiler de destek verince çığ gibi büyüyor bu durum malesef. Ads deplasmanında takım yenilsin diye bekleyen hatta gol attıkça eleştiren tayfa vardı. @Oral Sevmez kızmıştı hatta. Dün gol yer yemez Okanin sayfaya eleştiri yağmış. Misal bende beğenmiyorum bazı özelliklerini inatlarini. Ama maç bitmeden de gidip yazmak art niyet. Sonra art niyet diyince de cevap şu oluyur: maçın o dk sinda gol yediğimizde okani mi oveceksiniz? Kardeşim Okani övmeyeceğiz ama sizin gibi de pusuda beklemeyeceğiz.
Kıssadan hisse taraftar profili düştü. Bu foruma da yansıyor forumun kalitesi de düştü
Meret'i alır kaçarım kanksKaleci işine güney amerikadan devam etmeli
AZ-Elfsborg maçının ilk yarısını izledim, Elfsborg ezdi ve tek kale oynadı, acayip dinamik, fizikli bir takım, önde basıyorlar, maçı nasıl vermişler enteresan. Hafife alırsak bizi patlatabilirler.Dün biraz Elsfborg 'un Az Alkmaar maçına baktım da gördüklerim pek hoşuma gitmedi. Adamlar beşli savunma oynuyor ortaya 1.95 - 1.90 arası 3 tane stoper dikmişler mesela 1.95 'lik arkadaş şu
![]()
Utanmadan 2001 doğumlu demişler bu herife bir de
Ekli dosyayı görüntüle 264018
Bunun yanında yine 2001 doğumlu! Nijeryalı 1.90 bir stoper koymuşlar. Orta sahada Kenya'lı 2004 doğumlu olduğunu iddia 1.85 okuma yazma bilmeyen türden bir herif var