GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştirilerimiz haklı çıktı…

As kadro iyi ama derinlik berbat maalesef

Yönetime ve Okan hocaya yazar!!!

Hoca nöbeti başlamalı. Torreira yorgunsa Davidson veya Metehan'ı oyuna alıp defansı üçlemek veya önlibero oynatmak aklına gelmeyen bir hocayla yıllarımız heba olmasın.

Sinirden kendime gelemiyorum.

Hafta sonumuzun içine ettiniz ya

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bireysel performanslardan ziyade mentalite yuzunden sicti takim

2. Yari cikin maci bitirin demis, en ufak hucumu dusunmedik

Boyle rezillik olmaz

Olur mu yav ne ligde ne avrupada oynatmadığın yusuf takımda kalacak orta sahaya ise 12 kişiyle mi oynayalım değil mi. Ulan no name sadece koşan rakibi perişan eden 100 binlik bir adm bile alamadılar şu takıma.

Ya müthiş hava yakalamıştık, bu maçta da her şey mükemmel giderken, Okan buruk her şeyi yine çorba etti. Ligde Sezon nasıl sonuçlanırsa sonuclansin değişim lazım. UEFA kupasında büyük işler de yapacağını düşünmüyorum bu mantalitesiyle. Çok büyük üzdü insanları bugün.

Rfs maçı için torreira'yı 30 dakika sahaya atmıyor ama mertensi atıyor. Hiçbir mantığı bile yok bu olayın..

Ya tamam bi sakin olun. Bu takım istediği sürece her takıma dünyaları atabilme şansına sahip bunu iyi değerlendirmek lazım.

100 milyonluk adam s.boktan tsl'de götünü yırtıyor dayıyım ben diye takılan herif sahada harbi dayı gibi ağır hareketler sergiliyor.

Derdin ne abi senin sürekli aynı işi yapıyorsun altı üstü basit oynayacaksın şu boku. Diğerleri için de geçerli. Korkulacak bir olay yok futbolda mal gibi toptan korkan herifler var.

Şuursuzluğu bırakalım yeter. Yönetim mi iner floryaya okan mı ültimatom verir bilemem am bu böyle gitmez beğenmeyen kapı orada diyeceksin o kadar.

Şu takıma devre arası hızlı beli dönen uyumayan bir tane teknik mümkünse sol stoper bir tane savunması iyi fiziği güçlü bir sağ bek alın abicim başka da ihtiyaca gerek yok bu ne rezilliktir yav kaan abdülkerim jelert melert rotasyon seviyesindeki herifleri 11 de oynatmayın

Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim. İlk yarı şölen havasında geçen, dopamin salgılamaktan mutluluğu en zirve de yaşarken hoca her şeyi rezil etti. Hani bir şeye bütün coşkunuzla sarılırsiniz sonra yeter bu kadar diye kovarlar ya aynı o şekil oldum. Hoca hâlâ sakatlık, fix falan diyor daha da delleniyorum en son ağır sövdürüp engin baytar gibi gsscimbom'dan sezonluk ceza aldıracak bana. Sıçtım batırdım de eyvallah diyelim.. utanmadan hâlâ bahane sunuyor neyse tekrardan iyi akşamlar dilerim herkese. yaşasın şanlı Galatasaray ❤️💛

Devre arasi bosuna transfer istemeyin, önce yeni hoca gelecek ondan sonra transfer yapilacak, okan buruk icin harcanan her euro yazik günahtir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt