GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bireysel performanslardan ziyade mentalite yuzunden sicti takim

2. Yari cikin maci bitirin demis, en ufak hucumu dusunmedik

Boyle rezillik olmaz

Yav zaten 0.9 gol beklentisi var, sanki ilk yarı uçtuk, 3 tane bireysel yetenek golü, berbat bir maçtı

Devre arasi bosuna transfer istemeyin, önce yeni hoca gelecek ondan sonra transfer yapilacak, okan buruk icin harcanan her euro yazik günahtir
2 sene seni şampiyon yapan adama şu maça kadar da ligde ve avrupada iyi oynatmış hocaya bunun denmesi ayıp ve nankörlük açıkçası

Young boys ve bjk maçlaeına gelince hoca kadar yönetimde suçlu en büyük sebeplerinden biri hoca transfer döneminde saha dışında çok kaldı diğeri de ziyech zaha gibi oyuncular takımın kimyasını çok etkiledi az sabrederseniz hoca bir dikiş tutturacak

aga icardiyi çok severiz de, osimhen icardi falan aynı seviye değiller şuan, osimhen olmasa muhtemelen derbi de bizim olmazdı, inanılmaz bir fizik yıpratıcılık, 4 maçta 2 gol 4 asist yaptı

Kabul etsek de etmesek de maçların %90'unda rakip oyuncuların becerisine kalıyoruz. Bir gün 4 - 4 veya 5 - 5 gören şaşırır mı?
Ben asıl Ajax ve Alkmaar maçlarını bekliyorum. Azıcık eli yüzü düzgün Afro oyunculara sahip her takım tehlikeli.
Allah'tan Sanchez ve Osimhen var

David Nelson Abdül
Barış Torreira Sara Jacobs
Sallai Yunus
Osimhen

3421

bunu yapalım

icardi ve dries abiye hürmet duygularımız bir yana, 2si sahada olunca rakip güle oynaya oynuyor.

iri ve diri olalım sahada

Bizim taraftar da zerre akıllanmıyor. 50 defa dedik havaya girmeyin bizim takım her an rehavete düşüp şanzımanı dağıtmaya çok müsait, artık gelenek oldu

2 sene seni şampiyon yapan adama şu maça kadar da ligde ve avrupada iyi oynatmış hocaya bunun denmesi ayıp ve nankörlük açıkçası

Young boys ve bjk maçlaeına gelince hoca kadar yönetimde suçlu en büyük sebeplerinden biri hoca transfer döneminde saha dışında çok kaldı diğeri de ziyech zaha gibi oyuncular takımın kimyasını çok etkiledi az sabrederseniz hoca bir dikiş tutturacak
Ne ayibi? Jelerti kim aldirdi ? Ondan önce köhn.olsun, angelino kim aldirdi? Say say bitmez aldirdi adamlari oynatmiyor , sonra gönderin gitsin diyor okan buruka verilen imkanlar hic bir hoca verilmemistir. Sabir mabir kalmadi koca iki yil.gecti hala ne oynadimiz belli degil. Bir on yil.daha kalsa oyniyacagimiz futbol bu kadar.

İşin kötüsü ben hala 4-4-2 işinin bizi patlatacağını düşünüyorum tam kadro olsak dahi. Hoca şimdi 4-4-2 de 3-0 yaptık diye düşünüyor ve planın tuttuğunu sanıyor fakat bir patlama da ordan yaşayacağız. Hele İcardi'yi Mertens gibi kullanma fikri hiç doğru gelmiyor.

Ne ayibi? Jelerti kim aldirdi ? Ondan önce köhn.olsun, angelino kim aldirdi? Say say bitmez aldirdi adamlari oynatmiyor , sonra gönderin gitsin diyor okan buruka verilen imkanlar hic bir hoca verilmemistir. Sabir mabir kalmadi koca iki yil.gecti hala ne oynadimiz belli degil. Bir on yil.daha kalsa oyniyacagimiz futbol bu kadar.
Yav imkan veriliyor şampiyon yapıyor işte de ne kadar imkan olduğu soru işareti adam doue istedi jelert aldılar sadece sesini çıkarmaması sorun kaç senedir menajer kazıklarıyla götürüyor takımı adam ki boeyin 30 milyona satılması kendisinin eseri mesela veya barış alperin parlaması takım oturacak bu sene diğer 2 seneden daha iyi oyniyacaz zaten bu açık sadece bir tık benchimizin sağlam durması lazım taktikselden çok mental olarak bu sene sağlam kalmak önemli gerisi gelecektie

Eray Can Gencer:

“90+4 topu Muslera, kenarlara göndermek yerine 2 tane 1.90 stoperin olduğu yere vuruyor, dönüşünde gol yiyoruz.

Her maç 3-4 tane sadece bu ayaklarının kötülüğü yüzünden pozisyon veriyoruz. Ben yıllar geçtikçe ayak kalitesi bu kadar olgunlaşmayan başka kaleci görmedim.”

Eray Can Gencer:

“90+4 topu Muslera, kenarlara göndermek yerine 2 tane 1.90 stoperin olduğu yere vuruyor, dönüşünde gol yiyoruz.

Her maç 3-4 tane sadece bu ayaklarının kötülüğü yüzünden pozisyon veriyoruz. Ben yıllar geçtikçe ayak kalitesi bu kadar olgunlaşmayan başka kaleci görmedim.”

90+5’te rakip sahadan faulü kaleciye dönmeyecennnn. Kalecilik bir şey yok, dünyada bu kadar kaleciye dönen takım da yoktur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz bu takım savunmasını güçlendirmeden bi halt başaramayız. Kazandığımız paok ve fb maçlarında bile basit ve çok net pozisyonlar verdik

Ne yapayım her fırsatta hocaya gömçürüp tüm olumsuz yanlarını bir anda kesip atıp torrent tudor gibi sırf yabancı diye loser td ler için sabahtan akşama kadar ağlayayımmı senin gibi
300m euroluk kadroya okanın oynattığı oyunu övüp

Taylan berkanla barcaya kök söktüren torentle 10m euroya kadro kurup derbiler hariç her takımın üstüne karabasan gibi çöken tudoru eleştirirken

Hiç yüzün kızarmıyo mu

Öyle ilk yarı falan yanıltmasın kimseyi çift forvet fantezisinde ısrar ederse sezonu verir Okan. Çok net. Orta sahada Torreira Sara varken bile geçiş yiyor, tonla pozisyon veriyoruz. Bir de çift fw oynarsak 2’şer 3’er yeriz her maç. Nasıl bir çare buluyorsa bulsun

300m euroluk kadroya okanın oynattığı oyunu övüp

Taylan berkanla barcaya kök söktüren torentle 10m euroya kadro kurup derbiler hariç her takımın üstüne karabasan gibi çöken tudoru eleştirirken

Hiç yüzün kızarmıyo mu
İnsan şunu yazarken utanır yav samet barcaya kök falan söktürmedi yav biraz şansın da yardımıyla sonuna kadar zorladık olmadı ki o da nefret ettiğin fatih hoca sayesinde

Tudor ise hırvat bir kondisyonerden fazlası değil ki onun eline verilen kadro tarihimizin en pahalı kadrolarından nasıl kendi tezini çürütebilirsin onu göstermiş oldun vallahi helal olsun

Eray Can Gencer:

şunu tekrar açtım izledim.

musleralık olay değil

barışa faul yapılıyor - mertns dayı top başında...

dayı mertense git diyor - TÜM TAKIM ceza sahasına gidiyor...kısa kullanıyorlar musleraya pas.

e abi TÜM TAKIM İLERİDE

aptallık burda - tam da bizim kulübenin önünde o faul .. hoca "saçmalamayın pas yapın bitirin maçı" falan demesi lazım...

sanki maç 3-3 içeri dolduracakmış gibi ileri çıkıyor tüm takım.

SAÇMALIĞIN DANİSKASI

gerçekten hata / fatura muselaraya kesilmez. o faul yüzünden apo falan filan hep ileri gitmiş.. dönüşünde o şu bu adamlar golü buluyor - da costadan önce aponun önünde onun zıplamasını / görüşünü kesen kim ? gene demirbay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt