GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derbiler haricinde puan kaybetmek çok üzüyor
hele de iç sahada
fb ve bjk harici bir kayıp olacaksa bunu göztepe, ts, samsun gibi zor olabilecek deplasmanlara saklamak lazımdı.
ama olan oldu. bir daha bu haltı yememek lazım.
puantajın yükselmesini bu yüzden sevmiyorum. ufak hataları telafi etmek kolay olmuyor.

şunu tekrar açtım izledim.

musleralık olay değil

barışa faul yapılıyor - mertns dayı top başında...

dayı mertense git diyor - TÜM TAKIM ceza sahasına gidiyor...kısa kullanıyorlar musleraya pas.

e abi TÜM TAKIM İLERİDE

aptallık burda - tam da bizim kulübenin önünde o faul .. hoca "saçmalamayın pas yapın bitirin maçı" falan demesi lazım...

sanki maç 3-3 içeri dolduracakmış gibi ileri çıkıyor tüm takım.

SAÇMALIĞIN DANİSKASI

gerçekten hata / fatura muselaraya kesilmez. o faul yüzünden apo falan filan hep ileri gitmiş.. dönüşünde o şu bu adamlar golü buluyor - da costadan önce aponun önünde onun zıplamasını / görüşünü kesen kim ? gene demirbay.
Çok güzel anlatmışsın üstat. Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Sanki gol yemek için bilerek yaptılar

Sallai’yi elestirmek icin henuz erken ama oyle rakibin uzerine gidip adam eksilten biri degil gibi. Videolarini izledigimde de boyle bir izlenim almistim. Ben daha farkli bir profil tercih ederdim.

İnsan şunu yazarken utanır yav samet barcaya kök falan söktürmedi yav biraz şansın da yardımıyla sonuna kadar zorladık olmadı ki o da nefret ettiğin fatih hoca sayesinde

Tudor ise hırvat bir kondisyonerden fazlası değil ki onun eline verilen kadro tarihimizin en pahalı kadrolarından nasıl kendi tezini çürütebilirsin onu göstermiş oldun vallahi helal olsun
Futboldan gram anlamadığını ikimizde biliyoruz ama delikanlılığına kefilim

Şimdi delikanlı gibi cevap ver

Tudorun ilk 10 hafta oynattığı oyundan mı memnundun yoksa okanın seri yaptığı x periyottan mu (en iyisini baz aldım)

Tudorun oyunu dersen kendinle çelişmiş oluyosun,okan dersen bu postun ilk cümlesini doğrulamış oluyosun

Cevabını merakla bekliyorum

Çok güzel anlatmışsın üstat. Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Sanki gol yemek için bilerek yaptılar
bilerek milereği geç abicim.

Hocasın - kerem'e diyeceksin ki "dayı nabıyon ... orta sallama" (zaten sallamadı - geri pas bıraktı)

takımada el kol yapacaksın çıkma diye ..sakin olun diye...

ama yok "yok yeaa bitti maç bişey olmaz" hakimdi muhtemelen hocada malesef.

Futboldan gram anlamadığını ikimizde biliyoruz ama delikanlılığına kefilim

Şimdi delikanlı gibi cevap ver

Tudorun ilk 10 hafta oynattığı oyundan mı memnundun yoksa okanın seri yaptığı x periyottan mu (en iyisini baz aldım)

Tudorun oyunu dersen kendinle çelişmiş oluyosun,okan dersen bu postun ilk cümlesini doğrulamış oluyosun

Cevabını merakla bekliyorum
Başakşehire beşiktaş trabzona art arda domalmadığım herhangi bir oyunu

Bu ikinci yarıdaki istatistikleri gördüm de resmen beynim sızladı. Ya bunu neyle açıklayabilirsin ki? Daha kaç kere ders alacak bu takım bu hatadan, küçümsemekten? Bir 15-20 dk boyunca sadece pas hatası, üst üste yapılamayan 3 pas. 0 şut. Tamam karalar bağlamaya hiç gerek yok ama insanın işine bir yaklaşımı, saygısı olur. Futboldan anlamayan kardeşim bile ''Abi bunlar bence hiç ciddi oynamıyor, hemen salmışlar, pil modunda laptop gibiler'' gibi yorum yaptı hani. Ofsayt, korner vs bilmez

Sallai’yi elestirmek icin henuz erken ama oyle rakibin uzerine gidip adam eksilten biri degil gibi. Videolarini izledigimde de boyle bir izlenim almistim. Ben daha farkli bir profil tercih ederdim.
öyle bir adam değil diyorlardı zaten üstat.
yaratıcı yönü düşük, mücadele gücü yüksek, prese yatkın bir herif gibi yorumlar vardı.
dribling, çalım beklentisine girmemek lazım.

tercih olarak ben de diğer türlü bir adam isterdim. bence o stilde oyuncu eksiğimiz var ama yapacak bir şey yok artık. sallai'den de katkı gelir belki zamanla.

Başakşehire beşiktaş trabzona art arda domalmadığım herhangi bir oyunu
Derbi hariç dedim ahmet
Soruyu taca atmandan belli oldu cevabın

Onu bunu bırak yarın taksim meydana gel ben tuncay necati bavaş recep sesko gerçek gsliler okan istifa yürüyüşü yapacağız sen de yanımızda ol

Derbi hariç dedim ahmet

Onu bunu bırak yarın taksim meydana gel ben tuncay necati bavaş recep sesko gerçek gsliler okan istifa yürüyüşü yapacağız sen de yanımızda ol
Ben okan hocamın fedaisiyim umarım ömürlük sözleşme imzalarız hocamla
Nevizadeye girmeyin başınıza bi iş gelmesin :ROFLMAO:

Boşa koşu attırıp skor alan adam. Yıllardır böyle oynuyor bu şekilde harmanlanmış. Şu şekilde kullanabilirsek dehşet performans alırız ondan.

şunu tekrar açtım izledim.

musleralık olay değil

barışa faul yapılıyor - mertns dayı top başında...

dayı mertense git diyor - TÜM TAKIM ceza sahasına gidiyor...kısa kullanıyorlar musleraya pas.

e abi TÜM TAKIM İLERİDE

aptallık burda - tam da bizim kulübenin önünde o faul .. hoca "saçmalamayın pas yapın bitirin maçı" falan demesi lazım...

sanki maç 3-3 içeri dolduracakmış gibi ileri çıkıyor tüm takım.

SAÇMALIĞIN DANİSKASI

gerçekten hata / fatura muselaraya kesilmez. o faul yüzünden apo falan filan hep ileri gitmiş.. dönüşünde o şu bu adamlar golü buluyor - da costadan önce aponun önünde onun zıplamasını / görüşünü kesen kim ? gene demirbay.
herkesin ileri çıkması gerçekten büyük bir kepazelik

hadi birinin aklı tutuluyor bi an

diğerleri niye onu dinleyip gidiyor

kafayı mı yediniz

Derbi hariç dedim ahmet

Recep ve sesko ha. Yarı yoldan dönerler. Neyse la ben film izlemeye gidiyom

herkesin ileri çıkması gerçekten büyük bir kepazelik

hadi birinin aklı tutuluyor bi an

diğerleri niye onu dinleyip gidiyor

kafayı mı yediniz
aynen işte

hadi apo çıktı - nelsson niye gidiyor.

berkan ne yapacak mesela ...

son adam yok yani o faul kullanılınca.

harbidne akıl yitirilmesi bir şey - kullan geri 15 pas yap bayık bayık bitir maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt