GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig için kalan maçlarda tek veya çift forvet oynuyor olmamızdan bağımsız kesin olarak Batshuayi tribüne çıkmalı ve Yusuf Demir/Ziyech kadroya dahil edilmeli yoksa kanatta daha çok Jelert izleriz.

Üstelik Batshuayi'nin nazlanması ise cabası maalesef Osimhen kalacaksa devre arası kendisini yollayıp orta saha veya kanattaki sayısal gediğimizi kapatmalıyız.

Sallai’yi elestirmek icin henuz erken ama oyle rakibin uzerine gidip adam eksilten biri degil gibi. Videolarini izledigimde de boyle bir izlenim almistim. Ben daha farkli bir profil tercih ederdim.

Oyuncu bence fiziksel olarak hazır değil ve ürkek bilhassa ilk yarı önümde oynadı şunu söylemeliyim ki bu orta-alt seviye takımlardan gelen oyuncuların bize adapte olması çok zor hele hücumcu ise bambaşka bir zorluk. Tanıdığım oyuncu normalde basıp çekeceği toplarda ezberden çizgiyi zorlayıp orta kesti çünkü kafada 40 tane tilki dönüyor, umarım çabucak adapte olur, iyi oyuncu çünkü epey faydası olacaktır.

Olan oldu yapacak bişey yok, karalar bağlayacak da bişey yok. Rotasyonumuzun yetersizliği ortaya çıktı sadece. Bugün oynayanlar otursun düşünsün. Yunus ve sara çıktıktan sonra 1 gram top yapamadık
2 ayda 3 tane rezalet. Her seferinde olan oldu dersek bu takım ayvayı yer. Takım savunması konusunda bu takım uzun süredir s.o.s veriyor. Her maç bizi bir tek sanchez mi kurtaracak

şunu tekrar açtım izledim.

musleralık olay değil

barışa faul yapılıyor - mertns dayı top başında...

dayı mertense git diyor - TÜM TAKIM ceza sahasına gidiyor...kısa kullanıyorlar musleraya pas.

e abi TÜM TAKIM İLERİDE

aptallık burda - tam da bizim kulübenin önünde o faul .. hoca "saçmalamayın pas yapın bitirin maçı" falan demesi lazım...

sanki maç 3-3 içeri dolduracakmış gibi ileri çıkıyor tüm takım.

SAÇMALIĞIN DANİSKASI

gerçekten hata / fatura muselaraya kesilmez. o faul yüzünden apo falan filan hep ileri gitmiş.. dönüşünde o şu bu adamlar golü buluyor - da costadan önce aponun önünde onun zıplamasını / görüşünü kesen kim ? gene demirbay.
ya da verin batşuayiye korner direğinin dibine gitsin zaman geçirsin arkasında barış alper paslaşıp dursunlar gerisi arkada beklesin

Benim için asıl komedi şu olur. Rfs maçında hocanin dinlendirdikleri dilleri dışarda gezerse maçta o zaman sağlam söverim işte kacan 2 puana

Derbi hariç dedim ahmet
Soruyu taca atmandan belli oldu cevabın

Onu bunu bırak yarın taksim meydana gel ben tuncay necati bavaş recep sesko gerçek gsliler okan istifa yürüyüşü yapacağız sen de yanımızda ol
Ben Recep'le değil istifa yürüyüşüne çay içmeye bile gitmem. Eksik kalsın.

Kadro derinliginin başımıza bela acacagi belliydi zaten yav sagbekimiz yok hala şaka değil idareten diye geçen devre arasına kadwr koydugumuz kaan oynuyor 1 yıl olacak iste ha yazında 15 yaşinda falan bir çocuga 10m gömdük rezillige bak

bir mucize olmazsa devre arasında sağ bek ararız

ayrıca torreira'ya yedek, mertens'e veliaht lazım.

ama avrupada fazla ilerleyemeyeceğimiz için ikinci yarıda bu kadar sıkışık fikstür olmaz.

iu

Fb ve Bjk'nin fikstürleri görece zor önümüzdeki iki ay

Tam farkı açmalık dönemdi. En azından onların seri puan kayıpları gelmeli biz daha çok eşşeklik edeceğiz anlaşıldı.

Fb ve Bjk'nin fikstürleri görece zor önümüzdeki iki ay

Tam farkı açmalık dönemdi. En azından onların seri puan kayıpları gelmeli biz daha çok eşşeklik edeceğiz anlaşıldı.
Akşam yaşanan felaketi ancak Fenerbahçe'nin Antalya'da puan bırakması bir nebze unutturur. Gerçi o zaman da farkı daha da açacakken açamadığımız için sinirleniriz. Ama en azından bir teselli olur gibi.

Biraz karıştırdım, aradım taradım

Tarihimizde ligde içeride üç farklı öne geçip kazanamadığımız iki maç var

Biri 1983 senesinde Fenerbahçe ile 4-4 berabere kaldığımız maç

Biri de bu maç işte. Bravo çocuklar tarih yazdınız.

Akşam yaşanan felaketi ancak Fenerbahçe'nin Antalya'da puan bırakması bir nebze unutturur. Gerçi o zaman da farkı daha da açacakken açamadığımız için sinirleniriz. Ama en azından bir teselli olur gibi.
Antalya yetmez seri bırakmalılar. Önümüzdeki dört maçta 3 deplasmanları var Antalya Samsun Trabzon en az ikisinde puan bırakmalılar

Sanchez-Torreira-sara-osimhen

Bu dörtlü sakatlık ve kart cezalısı olmadıkça her maç sahada olmalı.

Allah cezanizi versin zehir oldu tüm hafta sonu.. Ateşim çıktı gece uyku falan tutmuyor be kodumun andavallari 3-0dan şu yetersizlere maç vermek nedir hayata küstüm

Devre arası eğer Ziyech ile Yusuf Demir kalacak ise merkeze 1 oyuncu almamız lazım yok eğer biri gidecekse kanadada oyuncu almamız lazım ama 2 oyuncu alırsak biri yerli olmak zorunda,

Muslera,Jelert,Davi,Nelsson,Jakobs,Toreira,Sara,Mertens,İcardi,Sallai,Osimhen ile 11 yabancı oluyoruz burada Batshuayi'yi yolladım bile düşünün.

Ziyech ile Yusuf Demir ara eleman gibi kalacak ya da tek transfer yapıp merkeze adam alacağız onun da kadroya girmesi kanat rotasyonunu yok edeceği için bu denklemde tek çözüm merkeze yerli bir oyuncu.

Şimdi diyorum ki keşke Salih Özcan'ı alsaydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt