- 6 Eylül 2014
- 93.543
- 64.364
- 4.608
Nolmuş yav buna
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Mağarada kalıyor herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nolmuş yav buna
Üstad eğri oturup doğru konuşalım derim. Hem demirbay nelson vb adamlara forma sözü verdi oynattı diyip kiziyoruz hem de batshuayi fb maçında girmek istiyordu yanıp tutusuyordu diyoruz. Burasi harlem sirkine döndü anlamadım ben bu işi neyi elestiriyoruz neyi istiyoruz masoncum?Kötü teknik direktör mağduru futbolcularımıza laf edesim bile yok
bende olsam bende küserim batsguayinin yerinde olsam
adam yanıp tutuşuyorde kadıköyde oynamak için
adamı oyuna bile sokmadı
vallah ben bile gıcık kaptım batshuayiciğim!
Genel kuruldan sonra yaparlar tahmini ibra mevzusu var dursunun başında.Florya ihalesi ne zaman yapılacaktı acaba? Ekim ayı deniyordu hatta Polat'ın başında olduğu ihale komisyonu şartnameyi hazırladı çok yakında olacak deniyordu var mı yeni haber?
Fake miş reis.Mağarada kalıyor herhalde
Üstad eğri oturup doğru konuşalım derim. Hem demirbay nelson vb adamlara forma sözü verdi oynattı diyip kiziyoruz hem de batshuayi fb maçında girmek istiyordu yanıp tutusuyordu diyoruz. Burasi harlem sirkine döndü anlamadım ben bu işi neyi elestiriyoruz neyi istiyoruz masoncum?
Biz Fenerbahçe değiliz kardeş öyle birşey yasamayizÇok ağlak taraftara sahibiz ya. Sabahtan beri ağlamaktan bıkmadı millet. Ulan fbnin kaderini yaşasak demek ki bunlar akıl hastası olacak
Fbjk liler gibi başarısızlıklara alışkın hale geldimiz gün büyüklüğümüzü kaybedip fbjk seviyesine inerizÇok ağlak taraftara sahibiz ya. Sabahtan beri ağlamaktan bıkmadı millet. Ulan fbnin kaderini yaşasak demek ki bunlar akıl hastası olacak
Şansımız bize becerikli insanların denk gelmesi. Fatih Terim, Erden Timur, Okan Buruk'u da buna dahil edebilirim 2 senelik performansıyla. 2014-2017 ve 2021-2022 aralarında uçurumun kenarına kadar geldi kulüp. Bu insanlar sayesinde tekrar kafayı kaldırdık. Biraz bitimiz kanlanınca asıp kesmeye başlıyoruz ama. Sabah akşam herkese sallamayı eleştiri kültürü zannedenler var.Çok ağlak taraftara sahibiz ya. Sabahtan beri ağlamaktan bıkmadı millet. Ulan fbnin kaderini yaşasak demek ki bunlar akıl hastası olacak
Nolmuş yav buna
14 seneyi kim yaşadıBiz Fenerbahçe değiliz kardeş öyle birşey yasamayiz
ilk ay sakal bıraksan city'desin demek :dİki ay sakal bıraksam boyleyim
iki yabancı kaleciyi 14 kişilik listede bildiremiyordun sanırım yavmuslera canımız ciğerimiz ama artık veda zamanı geldi bence. hiçbir oyuncu sonsuza dek forma giyemez.
eğer tff yabancı sayısını arttıracaksa, bence +1 olarak kulübede kalabilir ve iyi bir yabancı kaleci ile devir teslim yılı olabilir gelecek sene.
Ben yaşamadım bilmiyom14 seneyi kim yaşadı
Beyler yapici elestirilere kimsenin bisey dedigi yok hepimiz elestiriyoruz zaten.
efsane kalecinin coluguna cocuguna kufur edip okana bokan deyince elestiri yapiyoruz yaee diye dolanan angutlara salliyoruz kendinizi niye o kumeye koyuyonuz fb bjk gibi olamayiz falan diyosunuz