GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yapici elestirilere kimsenin bisey dedigi yok hepimiz elestiriyoruz zaten.

efsane kalecinin coluguna cocuguna kufur edip okana bokan deyince elestiri yapiyoruz yaee diye dolanan angutlara salliyoruz kendinizi niye o kumeye koyuyonuz fb bjk gibi olamayiz falan diyosunuz
tamam da renkdaş gayet haklı eleştiri yapanları da o salak trollerle aynı kefeye koyar gibi açıklamalar da saçma. Okan buruk şuan hakaret ve küfür içermeyen sert eleştirileri hakediyor ama şuan istifa falan saçma sapan iş olur. Bizim tek kurtuluşumuz aklını başına almış bir okan buruk ama aklını başına alabilecek mi bilmiyorum çünkü saçmalama frekansı çok arttı. Bjk, y.boys ve kasımpaşa üst üste gelen 3 rezalet

tamam da renkdaş gayet haklı eleştiri yapanları da o salak trollerle aynı kefeye koyar gibi açıklamalar da saçma. Okan buruk şuan hakaret ve küfür içermeyen sert eleştirileri hakediyor ama şuan istifa falan saçma sapan iş olur. Bizim tek kurtuluşumuz aklını başına almış bir okan buruk ama aklını başına alabilecek mi bilmiyorum çünkü saçmalama frekansı çok arttı. Bjk, y.boys ve kasımpaşa üst üste gelen 3 rezalet
%100 katiliyorum

Kötü teknik direktör mağduru futbolcularımıza laf edesim bile yok

bende olsam bende küserim batsguayinin yerinde olsam

adam yanıp tutuşuyorde kadıköyde oynamak için
adamı oyuna bile sokmadı
vallah ben bile gıcık kaptım batshuayiciğim!
Seni de kandırdı geçen fb maçından sonra okan buruk.bi daha güvenme,adam çünkü kibirli ve inatçı.surekli elestirmezsek daha çok ağzımıza eder.

Birde takım yoğun maç trafiğinden yorgun deniliyor. Profesyonel futbolcular 3 günde bir maç yapmaktan fiziken yorulmazlar futbolcular zihinsel olarak yorulur futbol oynamaktan bıkarlar. Futbolculara yoğun dönemlerde 1 er 2 şer gün kafa izni vermek iyi olabilir.

Bizim takımda fiziksel olarak yorgunum demeye hakkı olanlar ,Barış alper ,torreira ,akturkoglu ,kaan ve apo geri kalanlar bütün yaz yattılar
Özellikle barışa ciddi haksızlık var iyi.bur hoca kendisine takvim sıkısmadan 1 hafta izin verirdi
Mahvoldu çocuk, sonrada bazı iş bilmezler barış yürüyor yav diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt