Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
adımızı anmadan cümle kuramıyorlar, deli etmişiz kudurtmuşuz resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan olsa ne olur olmasa ne olur. Bizi hic ilgilendirmeyen bir kisim. Futbolla da zerre alakasi yok. Adamlar futboldan vuramayinca ozel hayata dadaniyorlar direkt.Berkan oldugu ne malum, genc oyuncu demis Berkan pek genc sayilmaz gibi.
Eyüp bahsettiği kişi. Kimin kime sapladığı ile ilgilenen mal kitle bunlar. Kendi oyuncusu ispanyadan eskort getirip boğa hakareti yapınca aslanım efsanem 20 yaşında çocuk almanı götürünce topunuzu oynayın.Berkan olsa ne olur olmasa ne olur. Bizi hic ilgilendirmeyen bir kisim. Futbolla da zerre alakasi yok. Adamlar futboldan vuramayinca ozel hayata dadaniyorlar direkt.
Evet, ben de zaten bizi ilgilendirmez diyorum. Belki kiz arkadasi ile iliskisi oyle, open marriage tarzi takiliyorlardir. Kiz arkadasinin izni ve bilgisi olmadan yapiyorsa bile bizi ilgilendirmez. Gerizekalinin onde gideni bu fbjk sosyal medya tayfasi.Eyüp bahsettiği kişi. Kimin kime sapladığı ile ilgilenen mal kitle bunlar. Kendi oyuncusu ispanyadan eskort getirip boğa hakareti yapınca aslanım efsanem 20 yaşında çocuk almanı götürünce topunuzu oynayın.
Fenerli olduğundan belli beyni olmadığı
gol üretme konusunda geçen senelere göre çok iyiyiz. sakatlık belası olmazsa yine şampiyon oluruz.
2 gün izin verdi herhalde takıma. Dün antrenman yoktu sankiIcardi istanbula yeni mi geldi? Maç yok mu perşembe?
gol üretme konusunda geçen senelere göre çok iyiyiz. sakatlık belası olmazsa yine şampiyon oluruz.
Penaltılara bu kadar yüksek xG vermeleri kadar saçma bi şey yoktur.Aleyhimize 4 penalti verildigi icin rakiplerin gol beklentisi cok yuksek cikmis.
1 gün antrenmanla mı çıkcaz maça vay be2 gün izin verdi herhalde takıma. Dün antrenman yoktu sanki
Adam olana çok bile1 gün antrenmanla mı çıkcaz maça vay be
Niye? xGnin en mantıklı işlediği yer penaltılarPenaltılara bu kadar yüksek xG vermeleri kadar saçma bi şey yoktur.
XG olayinin tek dogru seyi penalti orani olabilir cunku kac penaltida kac gol oldugu direkt somut bir veriPenaltılara bu kadar yüksek xG vermeleri kadar saçma bi şey yoktur.
xG bir anlamda bir vurusun gol olma olasiligi oldugu icin ve penaltilarin tarihsel olarak %79 (dogru oran bu mu, tam hatirlayamadim) oraninda gol ile sonuclanmasindan dolayi oyle sanirim.Penaltılara bu kadar yüksek xG vermeleri kadar saçma bi şey yoktur.