GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir maçı daha 4-2-3-1 düzeninde Mertens ve Icardi'yi görürsem kusacağım artık. Cidden izlemeyi düşünmüyorum bunu görünce.

Oyle ya da boyle 2 sene ust uste sampiyon olan yeknik direktor gonderilmez.

Problemlere odaklanip onlari cozmek lazim:

1. Gunay her gelen topu rakibin onune sektiriyor.

2. Torreira cok apaçi bir oyun oynamaya basladi, onde basicam diye hayatta alamayacagi toplara dalip arkada takimi eksik birakiyor.

3. Sara’ya yeterince top verilmiyor. Takimin organizatoru olmasi gereken adam, en son pas atilan adam. Duran toplarda da Mertens cöküyor.

4. Barış’da buyuk dusus var, hem mental hem fiziksel olarak.

5. Mertens aşırı rahat ve şımarıkça oynuyor.

6. İcardi sahada yok. Hayalet gibi geziyor, 1 senedir.

Butun bunlarin birleskesinde top kaybedilip rakip iki pasla ciktigi zaman, sebelek gibi geri kosup rakibin sut atmasina musaade ediyoruz. Defansta yerlesemedigimiz zaman da Günayin salak sacma sektirdigi toplardan gol yiyoruz.

Okan Buruk bisey deniyor, cozum uretemiyor.

Tam yukseldik derken 2 macta can sıkıcı bir moda girdik, hakkimizda hayirlisi.

Muslera
Baris Sanchez Apo Jakobs
Yunus Kaan Torreira Sara
Osimhen Icardi

Kaan'i orta sahada denemek lazım; rakip kim olursa olsun her uzun top oynadiginda forvet oyuncuları bizim stoperlerle karşı karşıya kalıyor; Kaan en azından yerini kaybetmez ve stoperlere yardimci olur.
Baris ve Jakobs kanatlardan bindirir, Yunus ve Sara'da topla iceri kat edip onlara alan açar.
Icardi fiziken düzelmezse Baris yada Mertens ikinci forvet olur, sag bek olarak Jelert yada Metehan denenir.
Barış toparlayana kadar bende sağbek kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Kaan yerine Berkan Abdül yerine Nelson icardi yerine de Bats oynamalı artık kosmayan bir topçu girmek istemiyorum. Ayağı iyi diye diye bütün kosmayan topçular oynuyor sonuç köy takımlarına facia. Zaten kaliteli bir kaç ayağımız illa oyunda olacak gerisi asker olsun. Ne zaman hazır olana forma adaleti gelirse takım oturacaktır.

Bir maçı daha 4-2-3-1 düzeninde Mertens ve Icardi'yi görürsem kusacağım artık. Cidden izlemeyi düşünmüyorum bunu görünce.
Sorunu Mertens ve Icardi'de aramak çok ama çok yanlış. Bu takim o kadar kotu yönetiliyorki amatör küme takimina bile iki farklı ondeyken defansı açıklar verip goller yiyor. 7 kisi ilerde basıyor (basmaya calisiyor), rakip her uzun topla ciktiginda forvetleri bizim defansa karşı karşıya kalıyor. 10 kere deniyorlar, en az 3 tanesi gol pozisyon oluyor.

Barış toparlayana kadar bende sağbek kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Kaan yerine Berkan Abdül yerine Nelson icardi yerine de Bats oynamalı artık kosmayan bir topçu girmek istemiyorum. Ayağı iyi diye diye bütün kosmayan topçular oynuyor sonuç köy takımlarına facia. Zaten kaliteli bir kaç ayağımız illa oyunda olacak gerisi asker olsun. Ne zaman hazır olana forma adaleti gelirse takım oturacaktır.
icardi toparlayana kadar Mertens 2. forvet oynar; Batshuayi bence winner bir karakter degil.

icardi toparlayana kadar Mertens 2. forvet oynar; Batshuayi bence winner bir karakter degil.
Mertens gol veya asist olarak katkı yaptıkça goremiyoruz ama oyun içinde katkısı çok az dün Bats sürekli gezdi sahanın her yerindeydi süre bulsa gol ve asist katkısı da verecektir. Mertens artık son 30 dakikalar kullanılmalı.

Nerde Nelsoncular bu maç çıkmadı mı? Sorunun nelsonda olmadığını anlamışsınızdır. Elindeki tek denge stoperi sırf ayağı iyi davinson ile jacobsun arasında kaçak oynayan Abdül oynuyor. Bizim son yıllarda az gol yediğimiz yada gol yemedigimiz tüm maçlarda Nelson vardi. Varsın ayağı kötü olsun her türlü Abdül yerine oynamayı hakediyor.

Icardi-okan buruk-mertens 3lüsünü masaya yatırmanın zamanı gelmedi mi?

Nerde Nelsoncular bu maç çıkmadı mı? Sorunun nelsonda olmadığını anlamışsınızdır. Elindeki tek denge stoperi sırf ayağı iyi davinson ile jacobsun arasında kaçak oynayan Abdül oynuyor. Bizim son yıllarda az gol yediğimiz yada gol yemedigimiz tüm maçlarda Nelson vardi. Varsın ayağı kötü olsun her türlü Abdül yerine oynamayı hakediyor.
Davinson u çizgiye çektiler dün arkası boşaldı. Oraya kadar adamı neden takip ediyorsun anlamıyorum yav Abdülkerim de bunu yapıyor. Lan rakip mal zaten topu bıraksan bi bok yapabilecekleri yok arkayı boşaltma yeter. OB nin uyarması lazım yerini kaybetme diye maçı da skor olarak almışız. Ama farkında mı ondan bile emin değilim.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanya maçında yine bu 2 li oynayacak. Hatta Kaan yine sağ bek oynar. Bu herifin gözleri kör
Çözümü hep başka yerde arıyor. Mesela şunu yapıyor. Kaanı çıkarıp sağ beke Barışı atıyor. Abi asıl sorun bu mu. Bu nasıl bi körlük. Görüp de yapamıyorsa Mertens i kesme işini o daha da kötü. 3 5 2 neden denemiyor mesela. Her maç aynı şey hiç farklı bişey bi td dokunuşu göremiyoruz.

Çözümü hep başka yerde arıyor. Mesela şunu yapıyor. Kaanı çıkarıp sağ beke Barışı atıyor. Abi asıl sorun bu mu. Bu nasıl bi körlük. Görüp de yapamıyorsa Mertens i kesme işini o daha da kötü. 3 5 2 neden denemiyor mesela. Her maç aynı şey hiç farklı bişey bi td dokunuşu göremiyoruz.

Adam dokunuyor ama rakipler için dokunuyor. Hiçbir alanda yararı yok takıma. Sırf zarar veriyor

Adam dokunuyor ama rakipler için dokunuyor. Hiçbir alanda yararı yok takıma. Sırf zarar veriyor
Yani geçen de dedim. Paşa maçını mesela morinyo yönetse der ki lan Demirbay yerine Berkan falan koyim de sabote ettiğim belli olmasın der. Bu maça zaten diyecek bişey yok rezalet.

3 ü atinca da fisi cekemiyoz ki aslanim

4 gün önce onu da deneyimledik

Sizinle aynı renklere gönül vermekten kahroluyorum

Eleştirilecek çok şey var da hepsinin başında otorite boşluğu geliyor bu aralar. Hocanın kötü performansı oyuncuları temize çıkarmaz. Ciddiyet sağlanmazsa daha çok yaşarız son iki maçtaki rezillikleri. Kimsede bir mahcubiyet görmüyorum maç sonrası. En çok bu can sıkıyor.

Oyle ya da boyle 2 sene ust uste sampiyon olan yeknik direktor gonderilmez.

Problemlere odaklanip onlari cozmek lazim:

1. Gunay her gelen topu rakibin onune sektiriyor.

2. Torreira cok apaçi bir oyun oynamaya basladi, onde basicam diye hayatta alamayacagi toplara dalip arkada takimi eksik birakiyor.

3. Sara’ya yeterince top verilmiyor. Takimin organizatoru olmasi gereken adam, en son pas atilan adam. Duran toplarda da Mertens cöküyor.

4. Barış’da buyuk dusus var, hem mental hem fiziksel olarak.

5. Mertens aşırı rahat ve şımarıkça oynuyor.

6. İcardi sahada yok. Hayalet gibi geziyor, 1 senedir.

Butun bunlarin birleskesinde top kaybedilip rakip iki pasla ciktigi zaman, sebelek gibi geri kosup rakibin sut atmasina musaade ediyoruz. Defansta yerlesemedigimiz zaman da Günayin salak sacma sektirdigi toplardan gol yiyoruz.

Okan Buruk bisey deniyor, cozum uretemiyor.

Tam yukseldik derken 2 macta can sıkıcı bir moda girdik, hakkimizda hayirlisi.
Gerçekten birseyler denedigine inanıyorsanız tebrik ederim eskiden bende öyle düşünürdüm ama artık inanmıyorum hicbirsey denemiyor gerçekten denese sahada iyi kötü görürüz, oyuncu isimleri değiştirerek değişim olmaz bunu hala öğrenemedi yanındaki rezil yardimcilarda ona çanak tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt