GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedire ezbere taktikle rekor puan ve golle sampiyon olurken sorun yoktu. Takim tabi ezbere taktikle cikacak, sorun defansif motivasyonumuzun cok dusuk olmasi.

Hem Pasa hem de RFS maclarinda 5 gol attik ki bence gayet iyi. Yedigimiz 5 gol problem, cunku neredeyse hepsinde stoperimiz yerini kaybetti ilerde basarken.

Nasil ki biz gecen sene Munih ve ManU maclarinda ekstra motivasyonla oynadik, RFS de bize karsi oyle oynadi.

Okan hoca acik ve net bir sekilde pres problemini cozdu. Eminim ki savunma problemini de cozecek.
Ligdeki rekor rakiplerin zayıflığı ile alakalı ve bireysel oyuncuyla oldu. Çok iyi taktik yapıyorsa Avrupa'daki köy takımlarını niye yenemiyor. Gerçi ligdeki çoğu takımı g.t zoruyla yendi. Sen riskli oynarsan senin bütün oyuncuların yerini kaybeder. Doğru kadro ciksrmazsan. Kosmayan oyuncularla oynarsan daha çok hata olur.

Bizim takım öncelikle hantal daha sonra ise doymuş. Bakın iyi oynayanlara Yunus ve yeni gelen Osimhen ile Jakobs diğerleri aman top bize gelmesin diye pas alanına kaçmıyorlar.

Bizim takım öncelikle hantal daha sonra ise doymuş. Bakın iyi oynayanlara Yunus ve yeni gelen Osimhen ile Jakobs diğerleri aman top bize gelmesin diye pas alanına kaçmıyorlar.
Neyi başarmışlar da neye doymuşlar, ben de bunu anlamıyorum bir türlü...

Fener maçında kadroya bile alınmayan larson bugün rizeye karşı 11de

Şu yaptıkları pislikler yüzünden bile burunları boktan cikmiyor

Ocak ayında
Onyedika
Sağ bek
Kanat ( opsiyonlu kiralık)
2025 yaz
Okan Buruk kalırsa 10 numara
Sol stoper
Kaleci
Yedek sağ bek
Icardi'nin durumuna göre forvet

ifb maçından sonra da durarak oynuyan herkes gitti takım akıyor demesi buraya taşınmıştı bu arkadaşımızın

ajdarın şu klibindeki gibi hareketler sergiliyor

Fb maçında da pozisyon verdik ama takım tempoluydu

Belli oldu ki bu takım 1 maç yüksek tempoya çıkarsa ardından gelen maçta sıçar kıvama geliyor

En son ne zaman fizik olarak çok iyiydik unuttum

Kondisyon meselesi bence hocaya bırakılmayacak kadar önemli. Yönetim büyük avrupa takımlarının antrenman kalitesini sağlayacak kondisyoner ekibini direk kendisi kurmalı.
Kondisyon ekibi türk olmaz abi turk kondisyoneri hicbir yerli yabanci oyuncu seyine takmaz yani git illa simoenenin ortegasindan bul demiyoruz agha scott piri filan bulabilirsin. Avrupali adam taviz vermez disiplinle calistirir. Okan macfitdeki hocalarini getirip takimin atletik ekibine yerlestirmis sanki.

Kondisyon ekibi türk olmaz abi turk kondisyoneri hicbir yerli yabanci oyuncu seyine takmaz yani git illa simoenenin ortegasindan bul demiyoruz agha scott piri filan bulabilirsin. Avrupali adam taviz vermez disiplinle calistirir. Okan macfitdeki hocalarini getirip takimin atletik ekibine yerlestirmis sanki.
Arda a.madride gidince kilo vermeden oynayamazsın, zaha lyona gidince hazır olmadan oynayamazsın diyen türden bir profesyonel yapıya geçmeden avrupada başarı hayal artık. 90 lar futbolu oynanmıyor artık avrupada

Arda a.madride gidince kilo vermeden oynayamazsın, zaha lyona gidince hazır olmadan oynayamazsın diyen türden bir profesyonel yapıya geçmeden avrupada başarı hayal artık. 90 lar futbolu oynanmıyor artık avrupada

Siteye gore

Dursun Genc
Kaan Arisoy
Yusuf Koklu
Gurkan Fuat demir
Yilmaz Yuksel

Bunlar atletik uzmaniymis

90larda bizim olayimiz cok kosmamizdi biraz zaten. Simdi onlar kosuyor biz bön bön bakiyoruz

ifb maçından sonra da durarak oynuyan herkes gitti takım akıyor demesi buraya taşınmıştı bu arkadaşımızın

ajdarın şu klibindeki gibi hareketler sergiliyor

Fil hafızan beni ürkütmekte

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt