GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifb maçından sonra da durarak oynuyan herkes gitti takım akıyor demesi buraya taşınmıştı bu arkadaşımızın

ajdarın şu klibindeki gibi hareketler sergiliyor

Buruk bey doplarlanip sampiyon yapmasi lazim.

Yoksa bir daha boyle kadrolari goremez, ama ben ilerde 5-6 sene sonra Tjk'in basina olcani dusunuyorum

Buruk bey doplarlanip sampiyon yapmasi lazim.

Yoksa bir daha boyle kadrolari goremez, ama ben ilerde 5-6 sene sonra Tjk'in basina olcani dusunuyorum

biz de göremeyiz b ihtmal... osimhen davinson icardi toreira jacobs sara fln. bu sene kesinlikle 5. yıldızı cebimize koyup seneye clde olmalıyız. aksi taktirde interliyi bir otobüse bindirip sınır dışı etmemiz gerekir.

biz de göremeyiz b ihtmal... osimhen davinson icardi toreira jacobs sara fln. bu sene kesinlikle 5. yıldızı cebimize koyup seneye clde olmalıyız. aksi taktirde interliyi bir otobüse bindirip sınır dışı etmemiz gerekir.

besinci yildiza takip, kadroya ciddi revizyon yapmamiz lazim.

Super starlardan kurtulup, daha dusuk butceli ve daha dengeli kadro lazim

Arda once 1-2 kupa alsin, ondan sonra bakariz duruma.

Isine iyi yapan, teknik taktike yogunluk veren bir yabanci sart.
daha vakti var

yerli hocadan sonra yerli hoca gelmez hemen yabancı yapıştırıp baz yapıcan düzen sistem kurduracaksın yerliler anlamaz o işten.

Muslera
Barış Davinson Nelson Jacobs
Sara Torreira Berkan Yunus
Bats. Osimhen
Artık birşeyleri değiştirmenin vakti geldi.
Kaan, Abdül, Mertens gibi oyuncuların ancak yedek olabileceğini anlamamız gerekiyor. Mertens bu takımın on numarasi kactane organize atağa çıkabiliyoruz. He top sisireceksek sürekli neden Mertens oynuyor. İcardiyi çok seviyoruz bu güne kadar doğru dürüst eleştirmedik ama adını bilmediğimiz rfs forveti kadar iş yapamiyorsa kendini toparlayana kadar yedekten girmeli Bu kadroya ligde Berkan yerine Sallai şeklinde değişiklik yapabiliriz. Çok çok zor maclarda da tek forvet 3 orta saha düşünülmeli. İnşallah tekrar adeletle forma dağıtan bir hocaya sahip olabiliriz

FT hocamın 2011-2012 sezonundaki gibi koşan basan bi takım hayal ediyorum. Ben o sezondan aldığım tadı drogbalı sneijderli sezonda bile alamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt