GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuttugun takimi hep desteklemelisin gayrinizami, hukuka ve ahlaka karsi seyler yapmadigi surece. Lakin kisileri 24/7 desteklemek ya da kotulemek olmaz. Bu taraftarlik degildir.

Valla fikstürü ve osimhem’i görünce acaba dedim hedef #2 olur mu.

Yok arkadaş olmayacak.

Ligi 13. bitiren takım en azından Avrupa liginde başımızı eğmemişti. 102 puanlı takımımızdan da bunu istemek hakkımız değil mi.

Tottenham’ı yen diyen yok ama rfs’ye puan verme bari.

Valla fikstürü ve osimhem’i görünce acaba dedim hedef #2 olur mu.

Yok arkadaş olmayacak.

Ligi 13. bitiren takım en azından Avrupa liginde başımızı eğmemişti. 102 puanlı takımızdan da bunu istemek hakkımız değil mi.
Çünkü o takım avrupaya uygun savunmayı sağlam tutan koşan bir takımdı. Aynı takım 10 sezon bu ligde şampiyon olamaz ama. İşte bu yüzden rakibe göre seviyeye göre farklı oyun tarzlarına geçiş yapmak lazım. Okan burukun riskli rus ruleti futbolunu çoğu anadolu takımı cezalandıramaz ama avrupada cezalandırırlar

Çünkü o takım avrupaya uygun savunmayı sağlam tutan koşan bir takımdı. Aynı takım 10 sezon bu ligde şampiyon olamaz ama. İşte bu yüzden rakibe göre seviyeye göre farklı oyun tarzlarına geçiş yapmak lazım. Okan burukun riskli rus ruleti futbolunu çoğu anadolu takımı cezalandıramaz ama avrupada cezalandırırlar

Ben o takımı Avrupa liginde izlerken keyif alıyordum hiç gol yemeyecek gibi oynuyorduk.

Şimdi maç başlıyor daha kadrolar sayılmadan net pozisyon vermiş oluyoruz.

Ligde felaket yaşadık orası ayrı ama benzer bir oyun anlayışını en azından Avrupa’da yeniden oturtmamız lazım.

Ligde farklı, Avrupa'da farklı oyun planları olmalı. Kadroda ona göre planlanmalı. Okan hoca maalesef tek bir planla ilerledi işin kötüsü o ilemeyince başka bir plan üzerine de düşünmedi ki ben açıkcası düşüneceğini düşünmüştüm. Sürekli önde basmaya çalışıyoruz da biraz yerleşik kendi sahamızda bekleyerek savunma yapmayı bilmemiz lazım. Hiç bir takım tüm maçlarda tamamen pres oyunu oynayamıyor maalesef.

Ben o takımı Avrupa liginde izlerken keyif alıyordum hiç gol yemeyecek gibi oynuyorduk.

Şimdi maç başlıyor daha kadrolar sayılmadan net pozisyon vermiş oluyoruz.

Ligde felaket yaşadık orası ayrı ama benzer bir oyun anlayışını en azından Avrupa’da yeniden oturtmamız lazım.
İşte o takım ve futbolu da lig için hiç uygun değildi. Okan burukun hatası her takıma karşı aynı riskli oyun anlayışını oynatması. Tek tarzda bir oyunu var ve hiç esnek değil bu konuda. Bu biraz yaz kış aynı giysileri giymeye benziyor.

Ligde farklı, Avrupa'da farklı oyun planları olmalı. Kadroda ona göre planlanmalı. Okan hoca maalesef tek bir planla ilerledi işin kötüsü o ilemeyince başka bir plan üzerine de düşünmedi ki ben açıkcası düşüneceğini düşünmüştüm. Sürekli önde basmaya çalışıyoruz da biraz yerleşik kendi sahamızda bekleyerek savunma yapmayı bilmemiz lazım. Hiç bir takım tüm maçlarda tamamen pres oyunu oynayamıyor maalesef.
Kasımpaşaya ve rfs ye o yüzden 3-0 ve 2-0 dan maç veriyoruz çünkü yerleşik savunma yapmayı ve oyunun kontrolünü elimizde tutmayı öğretememiş takıma.

Kasımpaşaya ve rfs ye o yüzden 3-0 ve 2-0 dan maç veriyoruz çünkü yerleşik savunma yapmayı ve oyunun kontrolünü elimizde tutmayı öğretememiş takıma.
Bir Türk takımı neden tamamiyle Avrupa düzenine geçemiyor? Antrenman kalitesi kim olursa olsun Avrupa düzeyinde olmuyor? Avrupai bir sistem kurmak zor mu bu kadar?

Bu sene ligte kafaya oynayan takımların hiçbirisi iyi savunma yapamıyor hatta fener savunma oyunu oynamasına rağmen bizden daha kötüler savunma olayında sadece ciddi şanslılar kalelerine gelen top girmiyor

Bir Türk takımı neden tamamiyle Avrupa düzenine geçemiyor? Antrenman kalitesi kim olursa olsun Avrupa düzeyinde olmuyor? Avrupai bir sistem kurmak zor mu bu kadar?
Hiçbirinde o vizyona sahip yönetimler yok. Yabancı hoca tek başına o düzeni kuramıyor. Tesisler, scout ekibi, kondisyoner ekibi ... yani teknik ekip dışındaki herşeyi de avrupa standartlarında dizayn etmek lazım. Bizim kulüpleri futbol cahilleri ve vizyondan yoksun insanlar yönetiyor. Erden timur bence o vizyona sahip biri, başkanlık makamında ve daha tecrübelenmiş haliyle başarabilir bunu

Buraya gelen yatmaya geliyor o yüzden geçilmiyor. Avrupa'da posası çıkmış son kontratlı adam alma işinden ne zaman vazgeçilir o zaman sistemli bir lig olur. O da bu taraftar yapısıyla imkansız.

Ben oldum havasi
Yardimci ekibin yetersizligi, ahbap cavus iliskileri
Scout ekibin rezalet olmasi
B-C-D planlarina uretmekte zorluk ceken teknik kapasite
Rakip analizi yeterince umursamamasi

Bir yerde okumustum, Guardiola ilk barcanin basina gectigi zaman, takima 3 saatlik sirf taktik ve teknik olarak prova vermisti

Biz onun yuzde 5% yapmiyoriuz

Buraya gelen yatmaya geliyor o yüzden geçilmiyor. Avrupa'da posası çıkmış son kontratlı adam alma işinden ne zaman vazgeçilir o zaman sistemli bir lig olur. O da bu taraftar yapısıyla imkansız.
yetenekli genç de burayı tercih etmiyor ama. 2021 full scout genç topladık 13.olduk çünkü bizim bulduğumuz yetenekler de buraya gelmeyi kabul eden alt seviye yetenekler oluyor

Hiçbirinde o vizyona sahip yönetimler yok. Yabancı hoca tek başına o düzeni kuramıyor. Tesisler, scout ekibi, kondisyoner ekibi ... yani teknik ekip dışındaki herşeyi de avrupa standartlarında dizayn etmek lazım. Bizim kulüpleri futbol cahilleri ve vizyondan yoksun insanlar yönetiyor
2 sene iyi ama sonra kötü sürekli düşen zig zaglı çizgiden çok sıkıldım şahsen. Çok da zor değil aslında yap takımın maaş bütçesini 45 milyon, 10-15 milyon da tamamen scout, tesis, ekibe ayır her sene sürekli anlık bir plan dahilinde olmadığını görmek bir yerden sonra gerçekten insanı sıkıyor. Gerçi ülkede her şey anlık yaşanıyor artık ya

yetenekli genç de burayı tercih etmiyor ama. 2021 full scout genç topladık 13.olduk çünkü bizim bulduğumuz yetenekler de buraya gelmeyi kabul eden alt seviye yetenekler oluyor
O takıma 2 tane lider topçu koy, şampiyon olurdu.

Mertens plus Icardi gibi bir de 6 no.

2 sene iyi ama sonra kötü sürekli düşen zig zaglı çizgiden çok sıkıldım şahsen. Çok da zor değil aslında yap takımın maaş bütçesini 45 milyon, 10-15 milyon da tamamen scout, tesis, ekibe ayır her sene sürekli anlık bir plan dahilinde olmadığını görmek bir yerden sonra gerçekten insanı sıkıyor. Gerçi ülkede her şey anlık yaşanıyor artık ya

Bunu yapacak scoutumuz yok maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt