GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli'den Neres ve Anguissa tam istediğim tarzda oyuncular. Bir de ortaya Lemina gibi birisi olsa maç başına %70 topla oynarız

Beşiktaş maçı zor olacak, gedson rafa gibi adamlar bize ters, o maçta mertens ve icardi kesinlikle oynamamali.

😀

Ekli dosyalar

• IMG_20241007_165244.webp
    IMG_20241007_165244.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 35
uefa’da 36 takima bakinca tottenham disinda bizim kadro kalitesinde bir takim goremiyorum. sl’den de gelen olmayacak.

keske ligi erken koparabilsek de rotasyon arizasina girmesek diye dusununce kasimpasa macini hatirlayip cildiriyorum ya.

Sezondan bağımsız genel olarak yerli kalitesini arttırmalıyız. Kutucu, Eren Dinkçi, Can Uzun, Yunus Emre Konak, Ahmet Can Kaplan, Aral Şimşir gibi isimler takip edilmeli.

Şimdi 8jk fener maçında rahmi dedenin takımı fenere saplarsa aile içinde kavga çıkarmı acaba

İç saha maçlarımızda özellikle Okan Buruk'un sesini beinsports belliki oraya mikrofon koymuş, bunu tamamen kötü niyetli bir şekilde yayına veriyorlar.

Bu arada, Serdar Dursun'un kaçırdığı pozisyonun öncesinde faul var ya da yok bir kenara koyuyorum.

O pozisyon Kadiköy'de olsa, Fb topçusu yere düşmeye başladığı an hakem düdüğü çalardı.

Bu hakemlerde bu çifte standart var.

Adam boş kaleye vursa maç 1-1 bitecekti. VAR'dan falan da dönmezdi o pozisyon. "VAR karışamaz" denirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt