Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Brendford'da yani premier league'de böyle bir türk genci var kimse konuşmuyor. Yavaştan süre almaya başlamış. Yunus Emre Konak (Brentford) Stats - Flashscore.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brendford'da yani premier league'de böyle bir türk genci var kimse konuşmuyor. Yavaştan süre almaya başlamış. Yunus Emre Konak (Brentford) Stats - Flashscore.com
1.5 senede takımları patates oluyor çünkü o da pres hocası. Hatta sözlükte Alman Okan Buruk olarak nitelemiştim kendisini. Süper Lig'deki Fener organizasyonundan herhangi bir yabancının sağ çıkabileceğini düşünmüyorum.Avrupa'da başarı için Roger Schmidt gibi bir antrenör lazım
MaalesefSüper Lig'deki Fener organizasyonundan herhangi bir yabancının sağ çıkabileceğini düşünmüyorum.
Lan 11 gün var maça yuh,
Transfer sezonu gibi ara
Keşke Trabzon’da doğsaydım
Trabzonsporlu olsaydım
Dostum sen her şeyi parayla satın alacağını sanıyorsun100 euro vereyim tsli ol
Dostum sen her şeyi parayla satın alacağını sanıyorsun
O zaman 500 Euro vereyim çıplak fotonu at
Okan sınırlarını koru Allah çarpsın infazım yeni bitti Türkiye’ye adım attığında kanını dökerim uzak durbu foruma geldiğimde kim bu feramuz diye sorduğumda o buranın hayat adamı dediler
parayla çalışmıyorsun ne ile çalışıyorsun ula sen?!
Uykumuz geliyor artık, tempolu ısıran kudurmuş gibi bir sistem lazımohhhhh mis gibi 11 gün
valkah en son alanya maçını sıkıla sıkıla izledim
Okan sınırlarını koru Allah çarpsın infazım yeni bitti Türkiye’ye adım attığında kanını dökerim uzak dur
Savaş Çorlu:”İki Galatasaray yöneticisi,Okan Buruk’un yerine bir teknik direktörle görüşme yaptı.”
Okan sınırlarını koru Allah çarpsın infazım yeni bitti Türkiye’ye adım attığında kanını dökerim uzak dur