- 22 Ağustos 2010
- 32.921
- 37.747
- 3.033
büyük geçmiş olsun.Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
büyük geçmiş olsun.Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Çok büyük geçmiş olsun, allah acil şifa versin.Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Geçmiş olsun şifalar dilerimOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Yalan bence ama giderse gitsin umrumda olmaz
namaz kıl9 gün napacağız biz maç yok gündem yok bir şey yok
Şifalar dilerim rtş tez vakitte sağlığına kavuşman dileğiyle geçmiş olsunOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
gecmis olsunOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Hamamcıoğlu’nun yazısını az önce okudum, yani bence çoğumuz o şekilde düşünüyor,, yazıya dökülmüş sanki. Dursun başkan kendini kurtudur! 2 seneden sonra iptalbir yapı var dursun başkanı yemeye ant içmişler!!
Hamamson the yargı machine
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY