Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.104
- 90.910
- 5.093
Geçmiş olsun üstad.Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun üstad.Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Geçmiş olsun renkdaş. Allah acil şifalar versinOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Geçmiş olsun renktaş, Allah şifa versinOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Geçmiş olsun renktaş, Allah şifa versinOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Çok geçmiş olsunOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Geçmiş olsun reis rahatsızlığın ne çnemli bişey yoktur inşOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Geçmiş olsun rtaş acil şifalar dilerimOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
cok cok gecmis olsun renkdas. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursunOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Olmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin
Çok geçmiş olsun renkdaşOlmedim ama immunoterapi goruyorum bayadir giremiyorum foruma herkese selam kendinize iyi bKin