GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis sorunumu çözün
Yönetimtabiler.webp

"Ne dedi ne dedi ???!"

Sanchez - Sara - Osimhen
Real Madrid seviyesi desem abartmış mı olurum?

Bu takıma yedek orta saha %100 şart. Ilk 11 yorulunca çok saçmalıyoruz.
Kerem, Berkan, Kaan hepsinde ölümcül defolar var

Bu takıma yedek orta saha %100 şart. Ilk 11 yorulunca çok saçmalıyoruz.
Kerem, Berkan, Kaan hepsinde ölümcül defolar var
En büyük eksik takımda tutucu bir 6 no yok. Bu profilde oyuncu yok takımda olsa öne geçilen maçlarda alınarak oyunu tutmada ciddi + yazabilir ama burada da hata kadro planlamasında yani hoca ve yönetimde.

bu arada bir açıdan bakarsak ironik bir şekilde;

ligde 9 maç 8g 1b 25 pts (kadıköy deplasmanı handikaplı galibiyeti dahil)
al'de 3 maç 2g 1b 7 pts

sezon başında 23 ekim'de bu durumda olunacak dense herkes ok derdi muhtemelen.

şu rfs ve kpaşa maçlarının 2-0 ve 3-0'dan puan verme travmasını bugün de atamadık. normalde 50 dk'da 6-7 olacak maçtı. ona çok üzüldüm. sakatlık vermediğimize çok sevindim.

umarım pzt günü bjk süper kupa maçının rovanşını alacak bir oyun oynarız. skor umurumda değil. o oyunu oynayalım yeter.

zira şu takımın sene başından beri üzerinde dolaşan 4 karabulut, bjk-y.boys-rfs ve k.paşa maçlarıdır.

Sol bek oynayabilen bir sol stoper
İki bekte de oynayabilen bir sağ bek

Kesin lazım. Dribbling yapabilen bir orta saha da isterim orta sahanın üçleneceğini bilsem ama sanmıyorum bunun olacağını

Hayır yorumculara bakıyorum üçlü savunma olmaz, çift forvet oynanmaz filan sanki futbolun tek doğrusu varmış gibi konuşuyorlar sürekli. Mesela bugün maçı izlemeden Youtube 'da canlı yayında senelerdir yorumcu olarak para kazanan insanların dediğine değer verip ciddiye alsam derim ki Elfsborg ikinci yarıda bizi perişan etti, tüm oyun üstünlüğünü atak üstünlüğünü aldılar da ellerinden zor kurtulmuşuz derim

Hayır bir de bunu üçlü savunmaya veya çift forvete filan bağlıyorlar gerçekten saçmalık

Bugün fena oynamadık. Saçma basit top kayıpları yapmasak rahat 10 gol atardık

Kesinlikle bi sol stoper sart. Abdulkerim adami kanser eder. Sagbek sart oglu sart. O mevkiye gore Kaan cok agir bi topcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt