- 5 Eylül 2014
- 84.978
- 70.919
- 4.513
zarar 550 binslota bulaşanın 2 gram aklı yoktur maalesef knk özellikle sitelerden oynayanlarda
kıbrıs mıbrısta belki keyfine oynarsın 3-5 de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zarar 550 binslota bulaşanın 2 gram aklı yoktur maalesef knk özellikle sitelerden oynayanlarda
zarar 550 bin
Hancko'nun anca başını alırız.alexandro ve şu slovakyanın solstoperi
bu ikisinden biri kesinlikle alınmalı
Geçen kuzeni ziyarete gittimslota bulaşanın 2 gram aklı yoktur maalesef knk özellikle sitelerden oynayanlarda
hakkaten kafasız adam işiHancko'nun anca başını alırız.
Niye bu kadar küçük düşünüyosun ki. Hancko'yu alana kadar gidip Nathan Ake falan alalım onu sol bekte de kullanabilirizama çok iyi stoper beee
komple stoper çocuk
Niye bu kadar küçük düşünüyosun ki. Hancko'yu alana kadar gidip Nathan Ake falan alalım onu sol bekte de kullanabiliriz
slot ne hiç bilmiyom tek bildiğim slot knight online bifrosttaki slothslota bulaşanın 2 gram aklı yoktur maalesef knk özellikle sitelerden oynayanlarda
slota bulaşanın 2 gram aklı yoktur maalesef knk özellikle sitelerden oynayanlarda
lyon meşiktaş 2.5ü 1.23 mis gibi oran.kupon ver
Önce free düşürebileceklerimiz:
Ben kesinlikle tam tersini düşünüyorum, dün rakipten yediğimiz tek organize atak ilk golleriydi. İlk gole bir bakalım.stoepr göbeğinde kesinlikle davinson oynamalı
aksi düşünülmemeli bile
Önce free düşürebileceklerimiz:
Alaba (yaşlandı sakatlandı düşüşte ama ÖzCimbomlu)
Boscagli (atlet değil ama sol bekte de oynatabiliriz, kontratı bitiyomuş diye okudum geçen)
I.Martinez (hiç atlet değil ama iyi savunmacı ve feci teknik, çok ağır da değil 1-2 sezon idare eder)
Gelelim bonservislilere:
Igor (çok beğeniyorum en çok istediğim adam, Brighton oynatmıyordu ama oynatmaya başladırlar. inş yeniden keserler de bize düşer. keserlerse 10-15m gibi bir paraya düşürebiliriz her kuruşuna değer)
Morato (bu herif acayip adamdı ama Benfica'da büyük bir sakatlık yaşayıp formayı kaybetti. Forest düzgün oynatmıyor baya uyguna alabiliriz süper bir herif ama tekrar sakatlanır mı bilmiyorum)
Struijk (Leeds çıkamazsa belki alırız sol bekte de oynayabiliyor kalite bir herif)
Arrey-Mbi (biraz kafasız bir herif galiba sakatlık sorunu da var ama baya uyguna alınabilir, iyi atlet ve altyapısı iyi)
S. Coulibaly (çok beğendim bu herifi bir sene sözleşmesi kalacakmış yazın ama herhalde bize düşmez o yüzden altlara yazdım)
Nathan Zeze (bu çocuğu da geçen ilk defa izledim hiç fena değil ama biraz ağır fakat hayvan gibi. daha da kalınlaşır daha da hayvan gibi olur gibi görünüyor)
Bence şöyle de yapabiliriz, Ahmetcan Kaplan veya Yasin Özcan gibi yerli bir genco alıp Abdülkerim ile rotasyona sokup orayı öyle götürebiliriz
IGOR ile kaleye kilidi vuracağızBunlarin icinde realist olanm kimse o gelsin. Pozisyon bilgisi ve atlet olsun yeterli olacaktir.
IGOR ile kaleye kilidi vuracağız