GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah kanks haberlerde Xabi Alonso vardı sezon başında gelebilir diye öncelik Ruud Van Nistelrooyla devam etmek :D
Xabi'nin de kariyeri yalan olacak desene

KjYbr8.gif
2016.gif

Bizim kulübün GS çhocolate diye markası varmış. Hatta dubai çikolatası da çıkartmış. Acaba lisanlı ürün mü yoksa Gs adı altında başkası mı para kazanıyor?

Mençıstır Yunaytırt Okan Buruk'u radarına aldı.

Bizim kulübün GS çhocolate diye markası varmış. Hatta dubai çikolatası da çıkartmış. Acaba lisanlı ürün mü yoksa Gs adı altında başkası mı para kazanıyor?
evet lisanslı ürün

itodan baktım satıcının ünvanı dilşad durmuş gayrimenkul, ofisi bizim sitenin üst sokağı yarın bi bakayım ne var ne yok

Florya satılır satılmaz Osimhen bonservis KAP'a bildirilsin, Vinicius Jr. ve Trent Arnold uçağa bindirilsin

Her ne kadar kendisini itici bulsam da Ballon Dor, Vini Jr.'nin hakkıydı.

Valla garip geldi bana, kadın emlakçılık yapıyor atnı zamanda da trendyoldan gs çikolataları diye mağazası var
Trednyol ise korsan ürün sanırım. Orada korsan formalar bile vardı ama kendileri ligin sponsoru bir de. Tabi kulübün bunlara önlem almaması da büyük sıkıntı.

Maçtan sonra inanilmaz algı operasyonu yapıldı. Planlı hakem eleştirisi yapıldı. Bjk bu hafta kimle oynuyorsa rakibe geçmiş olsun

Maçtan sonra inanilmaz algı operasyonu yapıldı. Planlı hakem eleştirisi yapıldı. Bjk bu hafta kimle oynuyorsa rakibe geçmiş olsun
Yani davinsonun bir iki kartini es gecti hakem evet ama bizimde penalti verilmedi ben maci izlerken farkedemedim ama net penalti gume gitti davinson sariyi yese zaten ikinci sariyi yemezdi ayrica ilk yari 2-0 olsa bu mac 4-0 5-0 biterdi

Hakemlik cok aglanacak bir durum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt