GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi'nin pozisyonu penaltı değil de diyemedi. Var karışamaz diye yuvarladı
Algı yapmaya çalıştı bence GS aleyhine yok Davidson sarı kartlarında hata yaptı ama penaltıda hakem kararı, Var karışamaz vb. gibi yoksa İcardi pozisyonuna herkes penaltı demişti. Spor Gecesi'de buna alet oldu.

Yalnız dürüst olmak lazım icardinin poz bence de p6 değildi,barışın immoyu düşürmesi de kırmızıydı

Jk barışın görmediği kırmızıyı süper kupada immobilenin görmediği kırmızıya saysın konuyu da kapatsın
Yuh artık. İcardininki net penaltı immobile'nin pozisyonunun kırmızıyla alakası yok. Aksini söyleyen futboldan anlamıyordur

barışın pozisyona kırmızı diyen kafayı yemiştir

adam icardiye sallamak için icardinin pozisyon penaltı değil, hocaya sallamak için de barışın pozisyon kırmızı fln diyor inanılmaz
Satılık medyanın algı operasyonlarının insanlar üzerinde etkisi. Bu ülkede yeterli biz süre kar siyahtır diye algı yap ona bile inanır sonunda çoğunluk. Ülkemizin anahtar kelimesi "algı" ve yalı çocuğu bunu iyi biliyor

Yalnız dürüst olmak lazım icardinin poz bence de p6 değildi,barışın immoyu düşürmesi de kırmızıydı

Jk barışın görmediği kırmızıyı süper kupada immobilenin görmediği kırmızıya saysın konuyu da kapatsın
arda kardeşler, kendisine küfür eden fenerbahçe ve beşiktaşlı olan 500 kişiye dava açarak 11 milyon tl gelir elde etmeye hazırlanıyor. [sözcü]
11 milyonu duyunca senin de iştahın kabardı galiba.

Yuh artık. İcardininki net penaltı immobile'nin pozisyonunun kırmızıyla alakası yok. Aksini söyleyen futboldan anlamıyordur
Ya yapma adnan

Aynısı bize olsa şuan 80 tane üye görüşü başlığı açılmıştı doğrandık diye

İcardinin pozisyonu bizim lig standartlarına göre net penaltı eksik yazmışım onu ama normalde penaltı mı kesinlikle değil

Ha bide şu var bi ara barış-immo pozisyonunun neredeyse aynısını emirhan osimhene yaptı o da kırmızıydı,herkes unuttu o pozisyonu

Bu adam GS düşmanı olduğunu daha net anladım. İcardi'nin penaltı pozisyonuna hakem kararı diyor, VAR kanıt sunamıyor diyor herkesin penaltı dediği pozisyona penaltı demeyen biri. Ama diğer pozisyonlar hakkında net konuşuyor mesela. Dinç'in sorularını da yetersiz buldum. Çakır denen hakemin GS maçında verilip verilmeyeceğini soruyor ama Fb maçına yıllarca verilmeyen hakemlerin tekrar Fb maçlarına verilip verilmeyeceğini sormadı mesela yoksa sadece Gs'ye özel bir tutum mu diye soramadı.

Mhk başkanının hiçbir yere çıkmayıp galatasaraylı olduğu çok bariz bir youtube kanalına konuk olması çok saçma olmuş

Ya yapma adnan

İcardinin pozisyonu bizim lig standartlarına göre net penaltı eksik yazmışım onu ama normalde penaltı mı kesinlikle değil

Ha bide şu var bi ara barış-immo pozisyonunun neredeyse aynısını emirhan osimhene yaptı o da kırmızıydı,herkes unuttu o pozisyonu
Yüzde yüz aynı şeyleri söylerdim. Osimhen pozisyonunda nasıl aklımdan kırmızı geçmediyse immobile'de de kırmızı aklıma gelmedi. Osimhen ortasahaya yakındı, immobile kenardaydı ve yunus yetişebilirdi. İcardi'nin pozisyonu her ligde verilir çünkü kale arkası açısından net belli oluyor icardinin topa vuracağı ayağına diz arkası ve üst kısmına net bozucu darbe var. Ayağı sallandı hafif darbe değil yani. Orhan uluca da aynı şeyleri demiş

Düdük astiramamis 8jk

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu:

"Arda Kardeşler 4-6 hafta arasında dinlenecek. Bu BJK'nın talebi nedeniyle değil bizim standartlarımız nedeniyle olacak."

Yüzde yüz aynı şeyleri söylerdim. Osimhen pozisyonunda nasıl aklımdan kırmızı geçmediyse immobile'de de kırmızı aklıma gelmedi. Osimhen ortasahaya yakındı, immobile kenardaydı ve yunus yetişebilirdi. İcardi'nin pozisyonu her ligde verilir çünkü kale arkası açısından net belli oluyor icardinin topa vuracağı ayağına diz arkası ve üst kısmına net bozucu darbe var. Ayağı sallandı hafif darbe değil yani. Orhan uluca da aynı şeyleri demiş
Osya yakın olması farketmiyo ki

Alanya maçında boeyde osya yakındı ama son adam olduğu için yemişti kırmızıyı

Futbol erkek oyunu,her darbe her el her itme her çekme penaltı olmamalı

Lig standardına göre icardinin poz evet p6 ama normalde asla değil

Emirhanla barışın pozisyonlar kırmızı

Sançezin harekette bişi yok

Dürüst olmak lazım diye bu yüzden dedim,barış atılmalıydı ama emirhanda atılmalıydı,icardinin pozisyona zaten bişi verilmedi,bjknin ağlayacağı bi durum yok ortada hatta immobilenin süper kupada görmediği kırmızı sebebiyle 1 kırmızı da alacaklıyız

Ya yapma adnan

En azından bir standartin var ...Herifler osimhen pozisyonu konuşmadı bile programlarda bana kalsa ikisine de kırmızı ağır karar olurdu..
Ayrıca barışın pozisyonda faul olup olmadığı bile ayrı tartışma konusu bence bizim ligde çalarlar ancak

Osya yakın olması farketmiyo ki

Alanya maçında boeyde osya yakındı ama son adam olduğu için yemişti kırmızıyı

Futbol erkek oyunu,her darbe her el her itme her çekme penaltı olmamalı

Lig standardına göre icardinin poz evet p6 ama normalde asla değil

Emirhanla barışın pozisyonlar kırmızı

Sançezin harekette bişi yok

Dürüst olmak lazım diye bu yüzden dedim,barış atılmalıydı ama emirhanda atılmalıydı,icardinin pozisyona zaten bişi verilmedi,bjknin ağlayacağı bi durum yok ortada hatta immobilenin süper kupada görmediği kırmızı sebebiyle 1 kırmızı da alacaklıyız
Alanya maçında boey'e verilen kırmızı yanlıştı zaten. Boşuna mı ülkede 1 hafta konuşuldu o maç

En azından bir standartin var ...Herifler osimhen pozisyonu konuşmadı bile programlarda bana kalsa ikisine de kırmızı ağır karar olurdu..
Ayrıca barışın pozisyonda faul olup olmadığı bile ayrı tartışma konusu bence bizim ligde çalarlar ancak
Sorun standartsızlık zaten tartışma bu yüzden çıkıyo

Barış kırmızı mı emirhan da kırmızı,arda kardeşlerin maça etki eden bi hatası olmadı barışa kırmızıyı vermeliydi ama vermedi,aynısı emirhana oldu ona da vermedi

@Adnan Korkut boeye kırmızıyı veriyosan barışla emirhana da vereceksin işte,hatta boeyin kırmızı diğer iki pozisyona nazaran çok daha basit kalmış oldu

Sorun standartsızlık zaten tartışma bu yüzden çıkıyo

Barış kırmızı mı emirhan da kırmızı,arda kardeşlerin maça etki eden bi hatası olmadı barışa kırmızıyı vermeliydi ama vermedi,aynısı emirhana oldu ona da vermedi

@Adnan Korkut boeye kırmızıyı veriyosan barışla emirhana da vereceksin işte,hatta boeyin kırmızı diğer iki pozisyona nazaran çok daha basit kalmış oldu
Yanlış olan şeyi standart kabul edemezsin. Boey kırmızısı yanlıştı bunlarda da kırmızı yanlış olurdu. Olay belli, yetişme ihtimali olan oyuncu yoksa kırmızı olur. Pozisyon uzakta ve kenara yakın olursa çaprazdan veya geriden oyuncunun yetişme ihtimali artar, onu da göz önünde bulundurman gerek bu sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt