GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 milyonu duyunca senin de iştahın kabardı galiba.
elini kolunu kaldırmadan kısa sürede tamamen temiz ve helal 11 milyonu nereden kazanıyorsun yav.
Kendine edilen küfürler için islami olarak ag karşılığı bedel alacak adam.

Şu adam bunu kazansın bu ülkede kimse görevini yerine getirmez o saatten sonra. Ki bu buzdağının görünen yüzüdür koca sosyal medyada bunun belki de 10 katı kadar tehdit, hakaret ve küfür alıyordur.
Aklı varsa sosyal medya hesabı açarak direkt küfürleri dm olarak alsın. Yönetemiyorum derse ben yönetirim küfürleri de hiç görmez, vekalet verse yeter :asd:

bjk'in günlerdir ağladığı ve hakemin kariyerinin dahil bitirilme noktasına kadar getirilen maçta hakemin yaptığı hatırda kalan 2 hata var:

1. icardi'nin penaltı pozisyonu.

2. davinson sanchez'in kırmızı kart görmesi gerektiği. (burada çeşitli dakikalarda göreceği sarı kartlar ile kırmızı görmesi gerektiği iddia ediliyor)

allah'ını seven söylesin başka ne oldu yaw? vallahi biri dakika dakika yazsın abi bunlar ne istiyorlar?

her iki takım aleyhine 1er karar atlanmış en kötü.

bugüne kadar oynanan 1000lerce derbide 1000lerce kez olduğu gibi.

barış alper-immobile pozisyonun aynısı, sahanın aynı bölgesinde, osimhen-emirhan arasında yaşandı ki osimhen'inki daha tehlikeli bile olabilir, aynı şekilde cezalandırıldı.

ne olmasını istiyorsunuz bjklılar? 2 şut attığınız, 1 gol beklentisine dahi ulaşamadığınız bok gibi oynadığınız maçta, ne olmasını istiyorsunuz? her iki takıma da eşit 1er hata var gibi gözüküyor.

yeter vallahi baydınız artık.
Ndour denen herifin direkt üst bacağa tabanı var.

Yanlış olan şeyi standart kabul edemezsin. Boey kırmızısı yanlıştı bunlarda da kırmızı yanlış olurdu. Olay belli, yetişme ihtimali olan oyuncu yoksa kırmızı olur. Pozisyon uzakta ve kenara yakın olursa çaprazdan veya geriden oyuncunun yetişme ihtimali artar, onu da göz önünde bulundurman gerek bu sefer
Bugüne kadar penaltı,kırmızı ve faul olmamasına rağmen fb ve bjk lehine karar verildi diye bize niye verilmiyo dediğin kim bilir kaç tane pozisyon olmuştur

Pozisyonları herkes farklı yorumlayabilir misal bak biz,bu sebeple pozisyonda doğru karardan ziyade(kişiden kişiye değiştiği için aslında doğru yok) sorunu çözecek olan şey standarttır

Boeyin kartı yanlış olsa da kırmızı verildi mi verildi,gidip barışa da emirhana da kırmızıyı vereceksin ve sorunu ortadan kaldıracaksın

İcardinin poz normalde penaltı değil ama dzekoya kpaşa maçında verilen komik penaltıya bakınca vermen lazım ki standart olsun,ya da immobile kupada barışa tokat attı normalde kırmızı ama ona vermediysen sançezin hareketine de bir şey vermeyeceksin

Sözün özü doğru yanlıştsn ziyade standart olmalı,standartın yanlış ya da doğru olması farketmez herkese aynı uygulanacağı için ama doğru yanlış olarak bakılırsa değişkenlik olacağı için standart olmayacak ve sorun devam edecek

Rafa denilen herif saklanarak oynuyor. Çakallığı bulmuş 70 dakika boyunca yürüyor arada top ayağına gelirse ortaya çıkıyor onda da sıçıp batırıyor gerçi.
70.dakikadan sonra rakip yorulduğu için ipi eline alıyor.
Yıllık brüt 15 milyon euro alan adam 20 dakika top oynamaya çalışsa burda linçlenirdi.

Ceza sahası golcüsü icardiyi 1. dakikada orta sahada oyun kurucu olarak oynatıyoruz. Press yaptırıyoruz bu adamda bu yok alex gibi takılıyor diğerleri çabalayıp ardan kaçma derdinde.

Bizim oyun stiline uyduramazdık bu sebeple herifi. Mertens yerine isteniyor da düdük çaldığı anda mertens rakip kaleciye press yapıyor. Rafa bunu yapabilecrk mi onu düşünüp takıma alırdım gibi eleştiriler olmalı.

Beşiktaştan tek gedson bize lazım olan ve uyan oyuncu.
3lü osde koyacaksın torreira sara gedson fantazinin dibine vuracaksın.
Kanatlarda yada önlerinde pas oyununa girebilen yunus, sallai, ziyech, mertens gibi heriflerle maçlarda yarımız zevkten bayılırdı.

bjk'in günlerdir ağladığı ve hakemin kariyerinin dahil bitirilme noktasına kadar getirilen maçta hakemin yaptığı hatırda kalan 2 hata var:

1. icardi'nin penaltı pozisyonu.

2. davinson sanchez'in kırmızı kart görmesi gerektiği. (burada çeşitli dakikalarda göreceği sarı kartlar ile kırmızı görmesi gerektiği iddia ediliyor)

allah'ını seven söylesin başka ne oldu yaw? vallahi biri dakika dakika yazsın abi bunlar ne istiyorlar?

her iki takım aleyhine 1er karar atlanmış en kötü.

bugüne kadar oynanan 1000lerce derbide 1000lerce kez olduğu gibi.

barış alper-immobile pozisyonun aynısı, sahanın aynı bölgesinde, osimhen-emirhan arasında yaşandı ki osimhen'inki daha tehlikeli bile olabilir, aynı şekilde cezalandırıldı.

ne olmasını istiyorsunuz bjklılar? 2 şut attığınız, 1 gol beklentisine dahi ulaşamadığınız bok gibi oynadığınız maçta, ne olmasını istiyorsunuz? her iki takıma da eşit 1er hata var gibi gözüküyor.

yeter vallahi baydınız artık.
bunlar fener ozentisi bjkli grup fazla bagirip yaygara cikartarak kendilerine pay cikartmaya calisiyorlar

Bizimkiler barışın pozisyonunu savunmaya çalışırken herkesin unuttuğu emirhan pozisyonunu hatırlattım ve savunmayı bırakıp atağa kalktık,ağlamaları durdurduk ,algıyı kırdık

Benim gibi gslileri küstürmeyin

Bu ikisi de şans bulmalı takımda. +gürpüz ve jr akman
Yani işte 3-0 4-0 olmuyo ki maç girsinler...metehan geçen girdi sonlarda ama davinson ofsaytı bozdu ve balli bjk muci ile binde bir gol bulacağı pozisyonu gole çevirince ihale solbekte erkek gibi oynayan jelerte kaldı.bu talihsizlik biterse parlarlar.gokdeniz ve yusuf demir mertensden daha etkili olur 10 numarada

Yani işte 3-0 4-0 olmuyo ki maç girsinler...metehan geçen girdi sonlarda ama davinson ofsaytı bozdu ve balli bjk muci ile binde bir gol bulacağı pozisyonu gole çevirince ihale solbekte erkek gibi oynayan jelerte kaldı.bu talihsizlik biterse parlarlar.gokdeniz ve yusuf demir mertensden daha etkili olur 10 numarada
Vallahi 3-4 olmasına gerek yok 2-0 olan maçta orta saha olan bu çocuklar zaten topu ayağında tutarak zaman geçirebilir.
Bizim demirbaydan beklediğimiz şey maça girip oyunu soğutması.
Son maçta da metrhan sebebiyle değil de orta sahadaki oyunu yönlendirmesi gereken adam olan demirbay sebebiyle saçma bir gol yedik.

3 ay sonra belki de olmayacak adam yerine bunlar girsin.
31 yaşında şu ligin oyuncularıyla dalga geçecek yetenekteki herif ben saldım diye geziyor. Sırf bu sebeple bile bu adamı oynatmam bu çocuklardan birini oynatırım.

Vallahi 3-4 olmasına gerek yok 2-0 olan maçta orta saha olan bu çocuklar zaten topu ayağında tutarak zaman geçirebilir.
Bizim demirbaydan beklediğimiz şey maça girip oyunu soğutması.
Son maçta da metrhan sebebiyle değil de orta sahadaki oyunu yönlendirmesi gereken adam olan demirbay sebebiyle saçma bir gol yedik.

3 ay sonra belki de olmayacak adam yerine bunlar girsin.
31 yaşında şu ligin oyuncularıyla dalga geçecek yetenekteki herif ben saldım diye geziyor. Sırf bu sebeple bile bu adamı oynatmam bu çocuklardan birini oynatırım.
Efe iyi olur aslında ortasaha için ama güvenecek herif kenarda hocalık yaptığını iddia eden kişi

E2D73E72-92C3-46A3-A987-75652A7DCC4F.webp

Sakatlık ceza olmadığı takdirde en iyi 11 bu diye düşünüyorum

Sarı kartlar bizim, verilmeyen penaltı da bjk'nin olsaydı bugün tüm Türkiye penaltıyı konuşuyordu. Bu kadar yalnız ve etkisiziz işte

Bizimkiler dahil içi çürümüş yönetim ekipleri bu ülkede futbol kulüplerinin başında.

Nefret ediyorum artık gerçekten hepsi birbirinden beter insanlar, bu insanları biraz tanıyınca çoğunun doğal yollardan o servetlerin sahipleri olamayacaklarını da zaten anlıyor insan. Geneli birilerinin oğlu olduğundan daha da şımarıklar zira her istediklerini elde etmişler, burada edemeyince bencilleşiyorlar tabii ki çalışacaklarına, mücadele edeceklerine.

Taraftarlar ise piyondan ibaret, anlamsız, içi boş kavgalar, sürtüşmeler. Yıllardır Avrupa’da çeyrek bütçeli takımlara karşı bile tokatlanmamızın temelinde de bu sorunlar yatıyor.

Hem solbek hem stoper oynayan genç ama tecrübeli bir çoçuk gerekirse 5-6-7 milyon verip almak lazım.
1730570334647.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt