GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 266923

Sakatlık ceza olmadığı takdirde en iyi 11 bu diye düşünüyorum
1730570943224.webp

Buda 2045' in ilk 11 i

an itibariyle,

bjk'in 13
gs'ın 14

deplasmanı kalmıştır. anadolu deplasmanları eşittir.

bu şekilde dahi her iki takım arasındaki puan farkı 8'dir.

bence an itibariyle bjk havlu atmış ve tek rakibimiz fb olmuştur.

ya stats olarak öyle de, rafa iyi topçu yaw, gömmeyelim bence.
Adama faul yapmasalar, dribbling halindeyken önünü açsalar, kaleci toplarına hamle yapmasa fena skor üretmeyecek de işte derin yapı nedeniyle adamın futbol oynamasına izin vermiyorlar ki :uhu:

Beşiktaştan 5 tane yemeseydik bu sezon çöp olacaktı, Kadro aynen devam edecekti,zaha ziyech ile oynayacaktık, muhtemelen yunus hiç çıkmayacaktı piyasaya
Mabadından uydurup pesimistlikte nirvanaya ulaşmışsın iyice ulan Umut.

Neye katılmıyorsun Tjk maçıyla hiç bir şey değişmedi bala Osimhen aldın diye öne geçtin, o da bir planın parçası değildi.

Jacobs işi de Young Boys maçlarıyla oldu, Sallai zaten Kerem gitmese zor alınırdı. Diğer herkes takımdaki adamlar zaten.

Youtubeda birinden duyup gelip yazıyorsun şöyle şeyleri ama net kolpa yani.

Neye katılmıyorsun Tjk maçıyla hiç bir şey değişmedi bala Osimhen aldın diye öne geçtin, o da bir planın parçası değildi.

Jacobs işi de Young Boys maçlarıyla oldu, Sallai zaten Kerem gitmese zor alınırdı. Diğer herkes takımdaki adamlar zaten.

Youtubeda birinden duyup gelip yazıyorsun şöyle şeyleri ama net kolpa yani.

yok o maç son nokta oldu, biz mayıstan beri bk gibi oynuyorduk,1-0 kaybetseydik hoca paçası tutuşmuş gibi böyle değişim istemezdi.

Youtube da falan kimseyi izlemiyorum ya, tek dinlediğim program tottiler messiler, yoksa burada orhan ulaca dinleyip kerem barış gibi adamları linç ederdim kolayı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt