- 2 Temmuz 2011
- 137.939
- 58.819
- 5.488
Ben hep doğru diyomDoğru demiş bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hep doğru diyomDoğru demiş bu sefer
bu meczuba gereken adli işlemler yapılmalı artık
bu meczuba gereken adli işlemler yapılmalı artık
Baturina konusu açar mısınSenin medeniyetini kutuplarda yaşayan misk öküzü sevsin Adnan. Selam gönderiyormuşmuş
Açtım sözlüğeBaturina konusu açar mısın
Ekli dosyayı görüntüle 267021
Martin Baturina
Doğum Tarihi: 16 Şubat 2003
Boyu: 1.72m
Uyruk: Hırvatistan
Mevki: On Numara
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: Dinamo Zagreb
Altyapı: Dinamo Zagreb
Sözleşme Bitiş Tarihi: 15 Haziran 2028
Doğru demiş bu sefer
Sara'yı kimse tanımazken transfer inceleme videosunda sara için yıllardır incelediğim en iyi futbolcu ve lige damga vuracak diyen sinan yılmaz bu arias için de mutlaka alınmalı iyi futbolcu diyordu. Bu sebeple sıcağım bu transfere şahsenJhon Arias bence alındı, alınacak scout ekibi onayladığı ve özetlerde izlediğim kadarıyla skor katkısı veren ve pozisyon sadakati olan bir oyuncu.
10 numara konusunda Baturina bence çok zor, bir kolombiyalı Monsalve tarzı potansiyelli Güney Amerikalılar tercihim olur, tecrübeli istiyorsakta Arrascaeta olsun isterim.
Sene sonu bir çok yüksek kontrattan çıkacağız, inşallah gereksiz yükümlülükler üstlenmeyiz, 30 yaş üzeri transfer yasaklanmalı artık.
Sara'yı kimse tanımazken transfer inceleme videosunda sara için yıllardır incelediğim en iyi futbolcu ve lige damga vuracak diyen sinan yılmaz bu arias için de mutlaka alınmalı iyi futbolcu diyordu. Bu sebeple sıcağım bu transfere şahsen
Kahvaltı yaptın mi