Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.793
- 18.888
- 1.188
Cok sevindim, bu cocuk büyük potansiyel, milli takimimiz önümüzdeki seneler korkunc bir takim olmaya ilerliyor
@Batuhan Hatipoğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaykur?Saydığın şirketler şahıs şirketi turkcell devlete bağlı
Tepki de haklılar ama umarım sponsor olurlar ,bunlar haklı-haksızı gözetip yapmayalım diyeceğimiz temiz rakipler değiller
Çaykur?
Ayrıca bir çok sponsor büyük şirket halka açık anonim şirketler.
Tüpraş'ta milyonlarca farklı takım taraftarı insanın hissesi var ve Bjk stad sponsoru olabiliyor...
Türkcelll'in de tamamı değil, bir kısmı devletin.
+ divanda ahmet bulut diye bi cahil mourinhonun gardrobu senin sülaleni giydirir demiş yıldırımaYüksel Yıldırım: "Ben artık Fenerbahçeliler’in yaptığı terbiyesizliği hazmedemez duruma geldim. Açık ve net söylüyorum. Ben bir iş adamıyım ve beni bütün dünya tanır. Cumhurbaşkanlarla, başbakanlarla, bakanlarla bu kadar üst düzey milyarderlerle görüşen bir iş adamı olarak muhattap olduğum insanlar kim belli değil, hepsi troll...Fenerbahçe medyasıyla yeni tanıştım, bundan sonra artık onlar beni tanıyacak."
Yüksel Yıldırım: "Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum. 'Bunu saklamıyorum. Çıksın delikanlı gibi öbür başkanlar da söylesin' dedim. Bana milyon teklif etsen ben maç vermem. Galatasaray'ın da canı cehenneme diyeceğim ya beni ilgilendirmez ki. Ben açıklama yaptım. Türkiye duymak istemiyor. Bu adamlar kötü niyetli."
Yüksel Yıldırım: "Fenerbahçe kulübü beni eleştiriyorsa önce aynada kendine baksın. Deveye sormuşlar boynun niye eğri diye senin neren doğru ki? Fenerbahçe'nin utanması lazım."
Yüksel Yıldırım: "Bana niye Ali Koç'un başarısızlığını soruyorsunuz kardeşim? Çıkın Galatasaray'a nasıl 3-1 yenildiğinizi anlatın. Özeleştiri yapın, yapmıyorsunuz. Trabzonspor'u 90+12'de nasıl yendiğiniz orada gözüküyor. Ben şimdi kalkayım da Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspor'da forma giyiyor...Böyle beyinmiş, kalpmiş, bunları mı konuşayım ben ya? Olacak şey mi bu? Ayıp denen bir şey var."
(Ekol TV)
Yüksel Yıldırım: "Ben artık Fenerbahçeliler’in yaptığı terbiyesizliği hazmedemez duruma geldim. Açık ve net söylüyorum. Ben bir iş adamıyım ve beni bütün dünya tanır. Cumhurbaşkanlarla, başbakanlarla, bakanlarla bu kadar üst düzey milyarderlerle görüşen bir iş adamı olarak muhattap olduğum insanlar kim belli değil, hepsi troll...Fenerbahçe medyasıyla yeni tanıştım, bundan sonra artık onlar beni tanıyacak."
Yüksel Yıldırım: "Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum. 'Bunu saklamıyorum. Çıksın delikanlı gibi öbür başkanlar da söylesin' dedim. Bana milyon teklif etsen ben maç vermem. Galatasaray'ın da canı cehenneme diyeceğim ya beni ilgilendirmez ki. Ben açıklama yaptım. Türkiye duymak istemiyor. Bu adamlar kötü niyetli."
Yüksel Yıldırım: "Fenerbahçe kulübü beni eleştiriyorsa önce aynada kendine baksın. Deveye sormuşlar boynun niye eğri diye senin neren doğru ki? Fenerbahçe'nin utanması lazım."
Yüksel Yıldırım: "Bana niye Ali Koç'un başarısızlığını soruyorsunuz kardeşim? Çıkın Galatasaray'a nasıl 3-1 yenildiğinizi anlatın. Özeleştiri yapın, yapmıyorsunuz. Trabzonspor'u 90+12'de nasıl yendiğiniz orada gözüküyor. Ben şimdi kalkayım da Fenerbahçeli oyuncu Trabzonspor'da forma giyiyor...Böyle beyinmiş, kalpmiş, bunları mı konuşayım ben ya? Olacak şey mi bu? Ayıp denen bir şey var."
Yüksel Yıldırım: "Ali Koç başkana söylüyorum; bunlara ayar ver, Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Türkiye'nin en saygı duyulan kulübüsün. Türkiye'nin en büyük kulübüsün diyorum, bir Galatasaraylı olarak söylüyorum ya..."
(Ekol TV)
bizim damattan yüksel yıldırım imzalı samsun forması istedim, odaya asacam gelsinSamsun başkanını sevdim yeni açıklamalar yapmış sokup sokup çıkarmış resmen bizim kulüpte şu adamın çeyreği kadar insan yok
Açıklamanın sonunda sıçmış ve sıvamışSamsun başkanını sevdim yeni açıklamalar yapmış sokup sokup çıkarmış resmen bizim kulüpte şu adamın çeyreği kadar insan yok
Rizespora sponsor olmakla 3 büyüklerden birine sponsor olmak aynı şey miÇaykur?
Ayrıca bir çok sponsor büyük şirket halka açık anonim şirketler.
Tüpraş'ta milyonlarca farklı takım taraftarı insanın hissesi var ve Bjk stad sponsoru olabiliyor...
Türkcelll'in de tamamı değil, bir kısmı devletin.
yaw tamam samet.Rizespora sponsor olmakla 3 büyüklerden birine sponsor olmak aynı şey mi
Thy nin hissesine sahip farklı takım taraftarları da var ama fbye sponsor olmaya kalksa yerden yere vururuz
Yazdığın çok saçma olmuş gerçekten,duruma da yanlış ama bunlar hakediyo olsunlar dedim,ama hakediyo olmaları olaya yanlış demememizi gerektirmiyo
Doğrulardan ayrılma lütfen,istikametinde şaşmalar görüyorum bu ara
yaw tamam samet.
üstteki arkadaş bir takım sponsor örnekleri vermişti, "onlar özel kurum, futbol takımlarına sponsor olabilir, devlet kurumu olamaz" dedin.
ben de bu argumanına karşılık "çaykur" örneğini verdim. argumanın direkt çürüdü.
"büyük takım - küçük takım" falan demedin. şimdi çeviriyorsun.
gerçi onu da çürüttüler yukarıda. "spor toto" örneği ile. spor toto da fb'ye sponsor olmuş.
aynı "icardi'nin fotoğrafında filitre var" argumanının çürüdüğünde olduğu gibi, biri gelip bir argumanını zbam diye çürütünce hemen karşı saldırıya geçiyorsun üslubunca. ("saçmaladın", "doğrulardan ayrılma" vb :d) üslubunu seviyorum ama :d.
bu arada ben de duruma "doğru" ya da "yanlış" demedim zaten. sadece vurgulamak istediğim, bire bir örnekleri daha önceden defaatle oldu, kimse konuşmadı. şimdi konu gs olunca çamur atıyorlar.
Layk at geç bi yorma adamı alüminyumAbi eğer makara yapmıyosan durum vahim bak ben sana söyleyeyim
2 ihtimal var.
1. ihtimal: Konu daha karara bağlanmamışken arada mesela onlar sadece bu sezon isterken bizimkiler geçmiş sezonları da istiyorken ve bu eksende daha anlaşma yada son okeyleşmeler yokken Acun ön alma ve algı yapma işine girdi.
2. ihtimal: Anlaşma noktasına gelinde son onaylar verilmedi belki yönetim toplantısı sonrası son karar verilecekti ama anlaşma noktasına gelindiği için Acun önceden açıkladı ve tepkilerden sonra İbrahim bey R yaptı.
2 ihtimalde olabilir diyorum çünkü Acun zaten güvenilecek biri değil İbrahim Hatipoğluna daha çok güvenirim ama ona da %100 doğrudur diyemem. Bu noktada aklıma takılan tek şey böyle bir anlaşma tamamen okey olsaydı bunu Acun neden X'de kendi sayfasından paylaştı? Kurumsal olarak 2 kulübün kendi resmi sayfalarında ortak açıklama yapması gerekmez miydi gibi bir soru işaretim var sadece.