GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tinerci ertan yine olumsuz pompalamaya baslamis

Lig konusunda demiyorum. Ligde 4-2-3-1 klasik de oynanır benim gözümde pek sıkıntılı maç kalmadı.
Avrupada Hakim-Mertens ikilisi denenebilir arkalarında da Sara. Güzel olabilir
Koşamayan ziyech demirbay gibi temposuz topçular bize hiç bir formasyonda uymaz çünkü pres ve tempo futbolu oynuyoruz

Atanımız oyunumuz iyi böyle devam ama bir konuyu masaya yatırmak lazım. Davinson diyoruz Apo diyoruz ama 4.hafta sonunda ilk 20 takıma baktığımızda en çok gol yiyen 2 takımdan biriyiz. Beşiktaş kadar gol yemeyi başarmışız. Şapkayı önümüze koyup düşünelim böyle olmaz.
1731090046647.webp

Kadroya fazla dokunmadan devre arası

Jelert nelson eyüp demirbay yusuf ziyech ve icardiyi gönderip

Sağbek,ahmetcan,orta saha ve kanat oyuncusu alıp avrupa ligini kazanmaya odaklanmamız lazım net favori yok orda ciddi şansımız var ,ligi her türlü alırız

Dün osimhen saranin pasında kaçırdığı pozisyonda bir adım daha atsa goldü ya.saranin pasina yazık olduğu için ekstra üzüldüm.osimhenin kaçırdığı pozisyonlardan 3 unu de gol yapardı icardi net şekilde.o yüzden icardi kolay olunmuyor.bizim takım son vuruş özürlü genel olarak,çalışılmalı ve aşılmali bu mevzu

gunun en guzel haberini de sevgili tarik girmis oldu .

<- cok gec olmadan halledildi bu konu. -nazarimda kritikti altyapi->ust yapi entegrasyonu baglaminda. bayagidir da bekliyordum ,en son berat'a yonelik yorum getirmistim u milli baglaminda.

bundan sonrasi ,keyifle gelisimlerini rahat sekilde takip edebiliriz temennisiyle...
velhasil , u19 grubunda cok buyuk beklentimin oldugu ikili . kumaslari ve oynadiklari bolge dolayli ,elimde olsa isinma babinda -yakin gelecege yonelik- simdiden ust yapiya entegre ederdim . daha *dun spurs 11inde ve yedeklerde yer alan genclere ozellikle vurgu yapmistim. ange hoca gibi ,
bundan sonrasi okan hoca dan da *benzer bir adim bekliyorum sahsen .

golu atan lankshear 19
yedeklerde olusesi 17 banett 16 *yaslarindalar...

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

Atanımız oyunumuz iyi böyle devam ama bir konuyu masaya yatırmak lazım. Davinson diyoruz Apo diyoruz ama 4.hafta sonunda ilk 20 takıma baktığımızda en çok gol yiyen 2 takımdan biriyiz. Beşiktaş kadar gol yemeyi başarmışız. Şapkayı önümüze koyup düşünelim böyle olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 267671
Önümüzdeki Lazio ve Ajax muazzam averaj yaptı, gol yememeleri ayrı, en çok atanlar. Hadi Ajax Jk ve Maccabi'ye yaptı bu averajı da Lazio büyük sürpriz oldu.

Mesela bir hocayı eleştirmek için hocalık eğitimi, maliye bakanını eleştirmek için ekonomi eğitimi, cumhurbaşkanını eleştirmek için siyaset bilimi eğitimi almak mı gerekiyor.
Anlatilmak istenen o degil

O niye oynuyor bu niye oynuyor butun gununuzu bok ediyosunuz, hicbirimizin burda futboldan bisey anladigi yok teknik anlamda. Ben de istemezdim icardi mertens osi cikilmasini ama ciktik, adamlarin da agzina sictik sahada. Demek ki bilmedigimiz seyler varmis

Planlar tutmazsa mactan sonra elestirirsin, kadro aciklanir aciklanmaz edilmedik hakaret kalmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt