GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

**Mauro'nun mesajı:**
> Senin yaptığın şey o kadar gereksiz bir şey ki, bir yere kadar sürecek ve hiçbir şey gibi olacak. Bunu yapabilirim, aynı durumda olabilirim ama neden? Havalı görünmek için mi? Bunu istemiyorum. Tek amacım hayatımı huzur içinde yaşamak, hayatımdan, ailemden, çocuklarımdan keyif almak, yıllar içinde başardıklarımızın ve inşa ettiklerimizin tadını çıkarmak. Kimse bize hiçbir şeyi hediye etmedi... Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olmamıza izin ver! Tekrar ediyorum... Tüm bunları hayatımın kadınıyla, bu dünyada her şeyden çok sevdiğim kadınla birlikte yaşamak istiyorum. Sen benim zayıflığımsın, sen benim gücümsün, sen benim güzel prensesimsin ve düğünümüzde büyükannene söz verdiğim gibi... seni sonsuza kadar koruyacağım! ❤️🙏

**Wanda’nın mesajı:**
> Mauro, başına gelenler için çok üzgünüm, dizin uzun zamandır kötüydü. Artık geçti, iyileş ve neye ihtiyacın olursa en iyiler Roma'da, bana güvenebilirsin. Kendini en iyi doktora göster, iyileşmek önemlidir ve her şey yoluna girecek.

> Sana nasıl yardımcı olabileceğimi söyle.

> Bana güvenebilirsin.

Yeter ulannnn 😢

Adam büyülenmiş gibi, körkütük aşık, maçta da aklı sahada değildi. Aklı sahada olsaydı, belki de daha dikkatli olacaktı. Tutunabileceği tek dal futboldu, gereksiz zorladı, artık o da gitti.

Kadına gelince, mesajı bile bilerek ifşa ediyor. Şeytanın vücut bulmuş hali. Böylesini dizilerde bile görmezsin.

Skriniar'ı istiyorduk bir ara. Formu ne durumda acaba. PSG izlemiyorum bu sezon hiç.

Salah Salah haberler yapıyorlar.

Skriniar'ı istiyorduk bir ara. Formu ne durumda acaba. PSG izlemiyorum bu sezon hiç.
3 maça çıkmış, birinde sonradan oyuna girmiş. Marquinhos ile Pacho’yu oynatıyorlar zaten.

Diğer yandan Hermoso da mutlu değilmiş Roma’da ama td değişimi olacak orada. Mancini gelecek yüksek ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt