GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karıştırdım kusura bakma
Onu bulacağım
Ben en sevmediğim adama bile hoca değil demem kolay kolay ki Okan hep başarılı olsun istiyorum. Ama diyen çok var forumda. Maç öncesi kadro açıklanan başlıklara bak arka arkaya görürsün.

Ben bir tek Young Boys'un ikinci maçından önce elenirsek yönetim hoca hepsi gitsin dedim. Onu da bir kere söyledim zaten maçtan sonra üzüntüden bir şey yazmamıştım bile.

Arkadaş ortamında küfür filan edilir de 2 like almak için edilirse dava açıp sonuna kadar takip edilmeli.

Atanımız oyunumuz iyi böyle devam ama bir konuyu masaya yatırmak lazım. Davinson diyoruz Apo diyoruz ama 4.hafta sonunda ilk 20 takıma baktığımızda en çok gol yiyen 2 takımdan biriyiz. Beşiktaş kadar gol yemeyi başarmışız. Şapkayı önümüze koyup düşünelim böyle olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 267671
Bence sorun şu gibi geliyor bana. Bu yoğun tempolu ve presli oyunu tüm maç boyunca kaldıramıyoruz. Bir noktadan sonra takım komple düşüyor. Gol yediğimiz maçlarda hep öne rahat geçtik ama oyunu soğutup dinlenme yapamadık sahada. Hoca da gol yiyene kadar oyuna müdahale etmiyor. 2-0, 3-0 olan bir maçta oyun tempomuzu düşürmeliyiz bence bazen.

Bence sorun şu gibi geliyor bana. Bu yoğun tempolu ve presli oyunu tüm maç boyunca kaldıramıyoruz. Bir noktadan sonra takım komple düşüyor. Gol yediğimiz maçlarda hep öne rahat geçtik ama oyunu soğutup dinlenme yapamadık sahada. Hoca da gol yiyene kadar oyuna müdahale etmiyor. 2-0, 3-0 olan bir maçta oyun tempomuzu düşürmeliyiz bence bazen.
Biz tempoyu düşürebilen daha doğrusu düşük tempoyu oynayabilen bi takım değiliz şu aşamada

Biz tempoyu düşürebilen daha doğrusu düşük tempoyu oynayabilen bi takım değiliz şu aşamada
Bu yönde bir çalışmamız olmadığı için öyle olduğunu düşünüyorum. Sara, Yunus, Mertens, Torreira ve Sanchez ile bunu yapmak mümkün olmalı. Hepsi topu kullanabilen oyuncular.

Tutucu bir orta saha yapımız yok. Orta sahadaki oyuncular hep ya pres yada daha hücum yönlü oyuncular. Net bir 6 no olsa mesela orta sahada oyuncu yorulduğunda koyabileceğin sonradan girince bence daha rahat edebiliriz. Tabi burada Okan hocayı ve futbol şubesine eleştiri yapmak lazım böyle bir oyuncu almadıkları için.

Karaktersiz pislikler. Ulan sana zaten o 7 gol atmayı Okan hayal ettiriyor. Başka biri olsa şu maçı 0-0 bitirsem de koca Tottenham'a yenilmedik diye hava atsam diyecek. Bunun gibi beyinsizlere öyle hoca lazım.
Şunu iyi kavramak lazım dünyada eksiksiz her kararı doğru olan bir TD yok. Ancelotti gibi bir adamın yaşadığı zorlukları, formsuz anlarını görebiliyoruz yada Guardiola gibi bir adamın 1 oyuncusu sakatlanınca oyunun işlemediğini ne kadar zorlandığını görebiliyoruz. Tabi ki Okan hocanın da eleştirilecek yanı var bazı transfer tercihleri, oyuncu ısrarları, oyunu tutma konusundaki hataları gibi. Lakin bizde eleştiri= linç kültürü gibi hemen hoca değil, GS'nin hocası olamaz, başarılarda hiç payı yok vb. gibi saçma sapan yorumları eleştiri adı altında yazılıyor. İyi yaptığı şeyleri hep görmezden gelen sürekli hocaya nefret kusan insanlar var. Dün İcardi'yi bile hoca sakatladı yazanlar vardı ki doktorların aksi söylemlerine rağmen.

Rey Manaj sakatlanmış

Rakiplerin en iyi adamları fb maçlarına çıkamaz diye gizli bir madde var bu sezon

Bu cocuk baya teknik yahu,baturina derken bunu almak lazim.onlibero ve clde 2 golü var,biri monacoya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt