GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çapraz bağ sakatlığında yürümeyi rahat sağlayalım diye dizlikler bile var, bende de var. Çapraz bağ gidince yürüyemez diye bir şey yok ki, anlamadım gitti. 😂
dr degilim ama kişiden kişiye degisiyor bu sporcu sakatlıkları ,kendi arkadasımın capraz baglar gitti bırak yürümeyi kac hafta agrı cekti ve ameliyata kadar bastonla yürüdü ayagın üzerine hiç basmadan
ki bu sakatlıkta genelde yürüyen cok yok yani futbolcularda ,icardinin yürümeyi geçtim hoplama zıplama yapması şaşırtıcı
ama tabi vardır tıbbi acıklaması ona süphe yok

Adam çapraz koparmadı demiyor musun sen, ben de diyorum ki neden yalan söylensin? Sirk organizatörü mü bu kulüp? Kağıt üstünde normal vatandaşa bile ön görülen rehabilitasyon süreci minimum 6-9 ay. Bu adam çaprazı parçalayıp hızlı ve başarılı bir rehabilitasyon süreciyle erken dönebilir. İnşallah da döner ama böyle bir ihtimal üzerinden bak adam yürüyor o zaman çapraz koparmadı demek yanlış bir söylem. Hadi futbolcuyu geçtim de kulüp neden yalan söylesin bu konuda? 😄

Senin kafanda kurduğun düşüncenin ana dayanağı yürümesi ve sözleşme dondurmayacağız açıklaması değil mi?
Bana göre çabuk donecek,niye bu kadar detaylı yazıp kendini yoruyon benim icin?5 ayda dönmesi yine muhtemel iste capraz bagsa.yalanmis değilmiş bosver arasim

dr degilim ama kişiden kişiye degisiyor bu sporcu sakatlıkları ,kendi arkadasımın capraz baglar gitti bırak yürümeyi kac hafta agrı cekti ve ameliyata kadar bastonla yürüdü ayagın üzerine hiç basmadan
ki bu sakatlıkta genelde yürüyen cok yok yani futbolcularda ,icardinin yürümeyi geçtim hoplama zıplama yapması şaşırtıcı
Bence de kişiden kişiye değişiyor.normal insanla futbolcu veya sporcu adamın fiziği nasıl bir oluyo abi?normal bi insan üzerinden örnekleme bana yanlış geliyor

Icardi ile sözlesmeyi uzatmaliyiz, real madrid nasil carvajalin capraz baglari koptugunda uzatti sahip cikti bizde yapmaliyiz

Dediğin gibi değişen bir durum bu. Icardi gibi ertesi gün stada geleni de yoktur zaten, yürüyen varsa da biz göremiyoruz. Ben kendim kopardım + menisküs ama yürümemi engelleyen hiç bir durum olmamıştı ağrı ve şişlikler dışında, şişlik indikçe de ağrı kalmamıştı statik anlamda. Götürdüğü birçok şey var ama benim günlük hayatımda yürümemi engelleyecek hala bir durum yok çok şükür. Dizlikle birlikte tempolu koşu dahi yapabiliyorum. Asıl canımı yakan şey koşudan sonra durmaya çalıştığında dizin sanki fırlayacakmış gibi hissediyorsun, bazen adım atarken dizini boşa sallıyormuşsun hissi oluyor. Ben kendi deneyimimden ve etrafımda benim gibi ameliyat olmadan çalışma hayatına devam eden arkadaşlarımdan gördüklerimle Icardi'nin durumuna şaşırmıyorum. Spor salonunda da antrenör koparmıştı, o da ameliyat öncesi güçlendirme çalışmaları yapmıştı ama ameliyat sonrası adamın yürüyüş şekli bile değişmişti. Diz kapağı da kişiden kişiye göre değişen bir yapıda, bu bile etkiliyordur belki ACL vb. diz sakatlıklarını.

Icardi'nin durumu sanılanın aksine günlük hayatta görülen bir şey. Sakatlandığı gibi zaten maç sonu çıkışını görünce fizyoterapist arkadaşımı aradım, oluşan ödemin etkisine bağlı sakatlık sonrası ilk süreç demişti.

Umalım da en kısa sürede hiç olmadığı kadar güçlü dönsün sahalara. Bir futbolcudan çok daha fazlası taraftar için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt