GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1731440337070.webp

lavuğa bak birde grev yapacakmış

3er 4er milyonları kazanıyorsun

Biz ne yapalım hergün 12-14 saat çalışıyorum her sabah 6 da uyanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neyden bahsediyor acaba? Socios ile sözleşme bitti mi? Yeni kendi tokenını mı çıkaracak kulüp? Bu arada bence yok öyle bir proje.
Galatasaray, Victor Osimhen'in bonservisini almak için dünya devi Çin bankası ICBC ile sponsorluk görüşmelerine başladı.

Bomboş birşey. Milli maç elemeleri toplu şekilde sezon dışında oynanmalı, turnuva ve elemeler dışındaki maçlar zaten gereksiz
Milyon eurolarca değeri olan oyuncuları sakatlama ve taraftarın ligde avrupada iyi performans için beklentisi olan maçlarda yorgunluktan tam performansını gösteremiyor oyuncular.Aptalca bir organizasyon.

Buraya oyuncu gönderen kulüplerin tek gayesi futbolcularının sakatlanmadan geri dönmesi işte, ötesi yok. İzleyiciye sunulan heyecan desen yok. 1-2 maç belki izlenilir oluyor onu da oyuncular zaten rölantide oynuyor ligler devam ettiği için.

Hazırlık maçları kıvamında geçen bir turnuva.

Osimhen konusunu bir kenara bırakacak olursak,

Seneye Muslera ve Mertens emekli oluyor, takımdan ayrılıyor.

Nelsson-Apo ikilisinin satılacağını düşünüyorum. Apo malum belli bir yaşa geldi ve kariyerinin geri kalanında Rusya olur, Katar olur bir yerlerde iyi para kazanıp geleceğini garanti altına almak istiyordur.

Barış Alper'in PL olmasa bile avrupada bir kulübe gideceğini düşünüyorum. Kerem Demirbay ise ya Eyüpspor tarzı bir yerli kulübe ya da Almanya'ya geri dönecektir.

Jelert sene sonuna kadar bir parıltı göstermezse muhtemelen bir takıma kiralık verilecektir. Ziyech'in de ayrılacağı aşikar.

Osimhen ve İcardi net şekilde takımda kalırsa, forma süresi probleminden dolayı Batshuayi de belki takımdan ayrılmak isteyebilir.

Velhasıl seneye elimizde (Osimhen'in de gelmediği bir senaryoda);

----------X------------
X---Sancez--X--Jakops
------Torreira-Sara----
X----------X--------Yunus
----------İcardi----------

Yedekler: Günay, Metehan, Kaan, Berkan, Efe, Yusuf, Sallai, Batshuayi

Seneye ciddi bi yapılanma süreci bizi bekliyor.

gs'nin 1 topçuya 70 verin diyenler
ülkede kriz var geçinemiyoruz falan diyor

hayat cidden trajedi

Futbolcular haklı. Sırf çok para kazanıyorlar diye kimsenin emeğinin sömürülmesi hak görülemez. 3 günde bir yüksek kondisyon gerektiren müsabakaların yapılması insalık dışıdır.

Tüm işçiler gibi futbolcuların da sendika kurup grev yapma hakkı olmalıdır.

Uluslar ligi denilen ucube turnuvaya son verilmesi elzemdir.

Futbolcular haklı. Sırf çok para kazanıyorlar diye kimsenin emeğinin sömürülmesi hak görülemez. 3 günde bir yüksek kondisyon gerektiren müsabakaların yapılması insalık dışıdır.

Tüm işçiler gibi futbolcuların da sendika kurup grev yapma hakkı olmalıdır.

Uluslar ligi denilen ucube turnuvaya son verilmesi elzemdir.
yapmasınlar o zaman bu işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt